REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Kaya Haber, okur önermeleri ile gelenekselleşen "Yılın En İyileri" ni 5. defa belirliyor…


Kaya Haber, okur önermeleri ile  gelenekselleşen "Yılın En İyileri" ni 5. defa belirliyor…

Her yıl düzenlenen "Yılın En İyileri" ödül törenleri ile, yılın alanlarında en iyilerini okurların önermeleri ile belirleyen Türkiye’nin medyadaki gururu, 5. dev organizasyonunu gerçekleştirmeye enlerini belirlemek ve ödüllendirmek için gecesini gündüzüne katıp gelen önermeleri teker teker değerlendirmeye devam ediyor.

KHA, gelenekselleşen "Yılın En İyileri" ödülleri ile yılın en iyilerini belirliyor. Törene  35 gün kala ilk 15 kişi ve kuruluş açıklandı.



Çalışmaların sonucunda Kasım 2018'e kadar hedeflenen 41 kişi ve kuruluş da ilerleyen günlerde belirlenecek.

11.11.2018' de İZMİR SCINN Hotel' de gerçekleştirilecek ödül töreninde basın ordusu ve seçkin konuklar huzurunda rüya gibi bir kutlama ile, Kaya Haber Ajansı gündeme her yıl olduğu gibi bu yıl da damgasını vuracak. Gerçekleştirilen organizasyon, ülkemizde son yılların en kendine özgü, tarafsız ve tamamen halkın teveccühleri ile belirlenen bir tören olma özelliklerini taşırken, KHA'nın yaptığı işler kamuoyunda da övgü ve saygı ile karşılanıyor.

Kaya Haber Ajansı haberciliğin yanında, halk kahramanlarını göz önüne çıkararak gölgede kalmış yetenekleri de Türkiye’ye tanıtma misyonunu da  sırtlamış durumda. Aday önerileri eski-harman@hotmail.com adresinden sunulabiliyor. Önermeler Kasım 2018' de sona erecek. Kaya net Gurubu, ülkemizde 30 site blog ve 4 net TV; ayrıca bir haber ajansı ve bir dergi ile habercilikte tarafsız olan, Türkiye’nin güçlü kalemlerini bünyesinde barındıran, adeta bir basın ordusu olarak hizmetlerini aralıksız devam eden bir medya devidir. Kaya net Gurubu'nu kurarak Türkiye’ye tarafsız habercilikte soluk aldıran Yönetim Kurulu Başkanı, Alaylı bir Gazeteci, Doğunun sınır ili Ağrı'dan
İzmir’e  gelip 8 yıl gibi kısa bir sürede ajansını dünyaya kabul ettiren Zakir Kaya, işlerinde sosyal projelere de yer vererek birçok başarıya imza attı. Kısa zaman içinde barışa sunduğu katkıdan dolayı çatı STK ödüller aldı. Yılın Halk Gazetecisi seçildi. Akabinde Yılın Gazetecisi de seçilen Zakir Kaya  gibi yayıncıların, değerlerin artmasını diliyoruz. Kaya'nın, Onun gibi olan -ender yetişse de- gazetecilerin bu ülkeye katkı sunabileceklerinin, en iyi örneklerinden olduğuna inanıyoruz. HAK EDENLERİN KAZANMASINI DİLİYORUZ...

 H. İbrahim KAYA -KHA




Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.