REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Araç eve çatıdan girdi mahalleli ayağa kalktı: “Misafirden çok araç geliyor bizim evimize”

Araç eve çatıdan girdi mahalleli ayağa kalktı: “Misafirden çok araç geliyor bizim evimize”

Kocaeli’nin Derince ilçesinde yokuş aşağı giderken kontrolden çıkan hafif ticari araç bir evin çatısından oturma odasına girdi. Uyuduğu odaya 2 ayda 2. kez araç girdiğini görünce şoka giren ev sahibi genç, “Misafirden çok araç geliyor bizim evimize” diyerek tepki gösterdi. Sürücü olmadığını söyleyerek başka birini sürücü diye getiren ancak görgü tanıklarının sürücü olarak teşhis ettiği şahıs ise gözaltına alındı.

Olay 23.30 sıralarında Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi Günbatımı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Günbatımı Sokak’taki tek katlı evde yaşayan Gürkan Adalı(22), uyumak için odasına gitti. Bu sırada sokağın üst tarafındaki mezarlık yolundan inen 34 SY 6460 plakalı hafif ticari araç kontrolden çıkarak, yolun alt tarafındaki Adalı ailesine ait evin çatısına uçarak oturma odasına düştü. Yatağa uzandıktan 10 dakika sonra büyük bir gürültüyle uyanan Adalı, odasının kapısını açtığında evin çatısından oturma odasına ticari araç girdiğini görünce önce şoka girdi.
Gürültüye uyanan komşuların da yardımıyla araçtan çıkanlar kazanın şoku ile önce olay yerinden kaçtı. Evde bulunan ve aracın altında kalmaktan kıl payı kurtulan Gürkan Adalı ve komşularının haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olayın ardından sokağa gelen baba İbrahim ve anne Solmaz Adalı ile mahalleli, mezarlık bölgesinde alkol alanlar nedeniyle benzer kazaların sık sık yaşanmasına tepki gösterdi.
Araç eve çatıdan girdi mahalleli ayağa kalktı: “Misafirden çok araç geliyor bizim evimize”

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.