REKLAM ALANI

KHA HABERLER

İzmir de Sağlık Çalışanlarına Yeni Dernek


İzmir Sağlık Çalışanları Derneği, Temmuz 2018 tarihinde Kurucu Başkan Burhan Caymaz ve Kurucu Yönetim Kurulu ile faaliyetlerine başladı.

Merkezi Karşıyaka'da bulunan dernek, sağlık personellerinin özlük hakları için mücadele ediyor.



Kısa zaman içinde tanınan İzmir Sağlık Çalışanları Derneği, İzmir Valisi Sayın Erol Ayyıldız' ı ziyaret ederek dernek çalışmaları, hedefleri, projeleri, hakkında bilgilendirme için imkân buldu.

  Bu önemli ziyarette, İzmir Sağlık Çalışanları Derneği Kurucu Başkanı Burhan Caymaz, İzmir Valisi Sayın Erol Ayyıldız' a plaket takdim etti.

 Başkan Burhan Caymaz konuşmasında, sağlık personelinin son zamanlarda uğradığı şiddete de tepki gösterdi.  Başkan, "Hayat kurtaran sağlık görevlilerine reva görülen şiddeti reva görmüyoruz. Çalışmalarımızdan biri de, sağlık çalışanlarına sosyal aktivitelerle moral vermek, gerektiğinde gücüne güç katmak; hedefimiz tek yürek olmaktır. Reva görülen şiddete gelince, bu konu hem bizi hem kamuoyu vicdanını rahatsız etmektedir. Çalışma şartlarının zorluğu bir yana, üstüne bir de şiddete maruz kalmasının bir sağlık personelinin motivasyon ve hizmet şevkini kırmaktan başka hiç bir sonucu yoktur.

Bir diğer amacımız da, sağlık çalışanlarımızla en iyi hizmete ara vermeden devam etmek, yaşanan sıkıntıları aşmak Türk sağlık hizmetlerine gölge düşürmeden hakkımızı da aramaktır. Yıllardır basından da takip ediyoruz. Şiddet eylemleri çokça yaşanıyor. Sağlık çalışanları maalesef bu konuda çok mağduriyet yaşıyor."

Sonrasında projelerinden bahseden başkan şunları ekledi:

 "Hazırladığımız, istişare ettiğimiz projelerimiz var. Zaman zaman basın açıklamalarımız da olacak. Sağlık Çalışanları için çaba gösteriyoruz."

 Burhan Caymaz, dernek genel yapısından bahsederken şunları kaydetti: "Üye sayımız günden güne artıyor. Sorumluluğumuzun farkındayız ve elimizden gelenden fazlasını yaparak sivil inisiyatifin görüş ve projelerini Devlet Kurumlarımıza önererek hızlandırmak istiyoruz."




KHA İzmir







Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.