REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Mine Sarmış : ADİL DEĞİLSEN ACİZSİNDİR.



      Seçimler ile geçimler dünyasında sahne figuranlara kaldıysa vay halimize...
Bu nasıl  bir dünyaysa, önce bize hikaye okuyorlar, sonra canımıza.
Nerde o Adalet hak hukuk diye meydanlarda kül bırakmayanlar? Belli ki  rafa kaldırılmış yün yumakları gibi herşey. Kördüğüm olup zararını kendi kısır döngülerinde görene dek hem zamanımızdan, hem hakkımızdan, hem aklımızdan çalınırken, hayat yine devam ediyor ve bizlerde hizmete...
Hasret kaldıķ dürüstlüklere... Egolarıyla basbaşa bıraktığımız her oluşum ne yazık ki, ülkeye fayda değil zarar veriyor... O zaman ne farkınız kaldı diğer eleştirdiğiniz rakiplerinizden diye  bir soru geliyor doğal olarak...Ben yaptım oldu  mantığıyla gidenleri devekuşuna benzetiyorum. Kafasını kuma sokunca görmüyor,duymuyor ya da duymak istemiyor belki ama  bizler herşeyi görüyor ve   duyuyoruz...Kopyalama merkezi  gibi çalışan oluşumlardan, mekanlardan  koltuk davalarından  bıktık usandık artık. Nedir bu hastalık? Düşünen ve üretene bu düşmanlık nedir arkadaş? Nasıl bir pazarsa bu isimler değişiyor, kişiler aynı. Çünkü senaryoyu yeniden yazayım diyen yok. Ya işi bilmiyorlar, ya da tembeller düşünemiyorlar. Ama kolayı var değil mi? Üretenin fikirlerini al, sonra pasifize ya da yok et ve gel keyfiniz gel... Bir süre sonra bakmışız ki yine aynı senaryolar ,ben yaptımlar...
Elinizi hem vicdanınıza ve taşın altına koyunda bir düşünün nasıl düzelir bu gidişat diye ey insanoğlu.
Ey büyük Atam sen ne büyük bir adamsın...
Senin gerçekten ilke ve inkılaplarını bilenleri, ruhunda hissedenleri, Adaletini uygulayabilenleri, kurduğun  Cumhuriyete, gösterdiğin hedefe hiç durmadan, yalpalamadan, seni araç gibi maske olarak kullanmayan, ülkesini rantlara, masonlara, cemaatlere, ve daha bir çok kurtlar sofrasına yem etmeyen insanlar gelsin inşallah.
Barışı ve dostluğu pekiştirmek ve gelecek için nitelikli, kalıcı sağlıklı ilişkiler kurup geleceğe temiz ve korunmuş olarak  tarihimizin  taşınması bu kadar mı zor?
Nereye gidiyorsunuz  ey seçilmişler? Etrafını temizleyemeyen makam mevki sahipleri, zihniyetler, mahalleyi, şehri, ülkeyi nasıl temizler ki?
Görmezden geldiğiniz her maskeli icraatçi bu memlekete, bölgesine ve Vatanına zarar veriyor. Başka Vatan yok.
Diliyle, kültürüyle ve sanatın evrenselliğiyle, varlıklarıyla, tarihiyle, cografyasıyla, bir avuç kalmıs gerçek Vatan sever halkıyla, farkındalık yaratmak, üretmek  çok ağır bir yük mü?
Türk'ün öz düşünce ve Adaletli yapısına neden ters hareket edersiniz?
Gelenek, görenek, domografik yapısı, kültür ve sanatıyla bir ivme kazandırıp, katkıda bulunmak, eserlerini, sanatçılarını yapıtlarını, üretimini tanıtmak, sahip çıkmak maskeli birilerinin  tek eline, egolarına, karar mekanizmasında olmasına  bırakılıyorsa çok yazık...Topluma hizmet asli görevken,  nedir bu vurdum duymazlıķ?

Türkiye de maalesef doğru iletişim ve doğru eğitim ciddi bir sorundur ve bu sorunlar dış politikadaki yalnızlığımızı, ıçerde de hissdelim alternatifleri çoğaltarak riski minimize etmek zorunluluğu oluşturmaktadır. Ama nerdeee... Herkes kendi pazarında ben yaparım olur, herkese de Adili oynarım derdinde... Millet de  bu cennet Vatanda emek hak, hukuk, Adalet derdinde.

Nohut, patates, ekmek...
Fakir ama onurlu selamm.
Tuzu kurulara, bilmem ne soslu biftek
Ey ağalar, hanımlar, beyler
Bunlar;
Adil değilseniz, acizsinizdir demek.
_____Mine Sarmış.KHA.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.