REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Erdoğan Süper Kupa krizine ilişkin konuştu


Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması planlanırken iptal edilen Süper Kupa finalinde yaşanan krize ilişkin konuştu. Erdoğan, "İslam düşmanlığına ve yabancı karşıtlığına varan bir furya ile karşı karşıyayız. Muhalefet bu nefret siyasetine gönüllü figüranlık yapmaktadır" dedi.

Son dakika... Erdoğan Süper Kupa krizine ilişkin konuştu: Suudi Arabistan'a toz kondurmadı!
Abone Olgoogle-news

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak 'Atatürk' ve 'pankart' yasakları sonrası ertelenen Süper Kupa finaline ilişkin siyasetçiler ve ünlüler dahil toplumun farklı kesimlerinden tepkiler gelmeye devam ederken,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

2023 yılı ihracat rakamlarının açıklanması programında konuşan Erdoğan, şunları söyledi: 

"Yaz aylarında ülkemizin en önemli gelir kalemlerinden bir tanesi olan, turizmi baltalamaya yönelik kampanya yürütüldüğünü gördük. Şimdi benzer bir durumun spor üzerinden gerçekleştirilmeye çalışıldığını görüyoruz.

Sırf kökeninden dolayı insanlar horlanıyor. İslam düşmanlığına ve yabancı karşıtlığına varan bir furya ile karşı karşıyayız. Muhalefet liderleri de bu son derece tehlikeli nefret siyasetine gönüllülük yapmaktadır. Bu nefret siyasetinin kardeş ülkeleri hedef alması asla tesadüf değildir.

Türkiye'ye ve çıkarlarına sinsi bir girişim, açık bir operasyon var. Bu oyunu boşa çıkaracağız."


Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.