REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Van’ tepkisi: ‘BOP Eşbaşkanı ateşle oynuyorsun. Çocuklarının ve Van halkının yüzüne bakabilme fırsatını kaçırma’


CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “BOP Eşbaşkanı ateşle oynuyorsun. Çocuklarının ve Van halkının yüzüne bakabilme fırsatını kaçırma” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Van’ tepkisi: ‘BOP Eşbaşkanı ateşle oynuyorsun. Çocuklarının ve Van halkının yüzüne bakabilme fırsatını kaçırma’
Abone Olgoogle-news

Van'da 31 Mart yerel seçimlerinde seçilme hakkı geri alınan DEM Parti Belediye Başkan adayı Abdullah Zeydan'ın yerine; seçimi kaybeden AKP adayı Abdulahat Arvas'a mazbata verildi.

CHP’nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu, X (Twitter) hesabında açıklama yaptı:  

“BOP Eşbaşkanı ateşle oynuyorsun. Bu ülkenin temelleri demokrasi üzerine kuruldu. Sen değil, efendilerin gelse bunu değiştirmeyecek. Van halkı kararını verdi, sana da halt etmek düşer. Demokrasinin ve adaletin gereğini yap kazanana mazbatasını ver! Senin şahsında arkandaki karanlık güçlere sesleniyorum: Türkiye Cumhuriyeti; laik, demokratik bir hukuk Devletidir, bunu asla değiştiremeyeceksiniz! Abdulahat Arvas sanada iki çift lafım var. Şerefli ol ve eline tutuşturdukları kağıt parçasını derhal yırt at! At ki Van'da alnı açık gezebilesin. Çocuklarının ve Van halkının yüzüne bakabilme fırsatını kaçırma!”


Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.