REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Sadiye Buharalı Karamanoglu:Sevgili Kaya net Gurubu okurları ilk yazım ile ilk kez sizler ile buluşmanın keyfini yaşıyorum


Sevgili Kaya net Gurubu okurları ilk yazım ile 

ilk kez sizler ile buluşmanın keyfini yaşıyorum

sizlerle buluşmak için çaba içinde olacağım .Sevgi olacak yolumuz ,ilim ,bilgi ve sağlık sizin ile çok mutluyum umarım sizide  bir nebzede olsa mutlu edebilir farkın dalık yaratabilirim Kaya net Gurubu yönetim kurul başkanımız Zakir Kaya beyefendiye de sizlere buluşturduğu için teşekkür ederim...

Şimdi yeniden Merhaba........


   Bildiğimiz gibi hücrelerimizin %70şi sudur.Beynimizin %90 nı sudur.Kan damarlarımızın,eklemlerimizin durumu, karaciğer ve böbreklerde taş oluşumu ve tenimiz, içtiğimiz suyun kalitesine bağlıdır.İçtiğimiz suyun kalitesi ömrümüzün süresini de değiştirebilir.
 Su doğadaki diğer bileşiklerden, bilgi depolama özelliği ile ayrılır.Suyun hafızası vardır Su, doğada geçtiği yerlerdeki tüm bilgileri depolar. Geldiği mekanlarda da tüm bilgileri kaydeder.Hasta bir organdaki su hastalık hakkında bilgi içerir. Aldığımız ilaçlar suyun yapısını bir süre için değiştirir. Fakat tedaviden sonra su hala hastalığı hatırlar. Kayıtlarında hastalık bilgileri kalır. Bu olay gerçekte son derece karmaşıktır, binlerce değişik tepkimeye dayalıdır.
Suyun benzersiz yararlarının yanısıra zararları da vardır.Hastalıklar, hakkında depoladığı bilgiler kronik hastalıkların sürmesine neden olur.
  Bunu engelleyebilmek için bedenimizdeki suyun yapısını değiştirmeye çalışabiliriz. Suyun yapısını değiştirmek demek,molekül formülünü değiştirmek demek değildir.
Su moleküllerinin dizilimini düzeltmek demektir Yapısı düzgün sudaki moleküllerin dizilimi çok düzenlidir, özel bir dizayn içerirler. Yapısı bozulmuş su da moleküller darmadağındır .Bu durum suyu zararlı hale getirir..Yapılandırılmış su, kullanarak bu zararların önüne geçilebilir.Yapılandırılmış su kullanan hastaların, sağlığının hızla düzeldiği görülmüştür.Yapılandırılmış suyu kendimiz kolayca hazırlayabiliriz.
Yapılandırılmış su, her türlü su kullanılarak hazırlanabilir.Su bir tencereye konur, kapağı kapatılır ve -4 derecedeki buzlukta iki üç saat tutulur. Sonra tencere buzluktan çıkarılır. Üstteki buz tabakası kırılarak çıkarılır atılır. Altta kalan su en değerli olan sudur Altın değerindedir, çünkü bu suyun yapısı, bedenimizin sağlıklı hücrelerinde bulunan su ile aynı yapıya sahiptir.
Yapılandırılmış su özellikle ileri yaşlardaki insanlar için çok yararlıdır. Çünkü hücrelerindeki depolanmış hastalık bilgilerini yok eder. Aynı zamanda yaşlı ve ölü hücreleri de temizler. Kanserden korunmayı sağlar.
Yapılandırılmış suyu, ısıtmadan yavaş yavaş içmek gerekir.Kendi kendine dışarda ısınması sağlanabilir.
Beş ay süreyle yapılandırılmış suyu içerseniz sağlığınızdaki olumlu değişimi, görüntünüzdeki güzelliği farkedersiniz. Özellikle kadınların cildi çok güzelleşir.
Yapılandırılmış su buzulların eritilmesi ile de elde edilir Alplerdeki buzullardan elde edilen su, yapılandırılmış sudur.Bazı pahalı kremlerin yapımında, Alplerden alınan buzul suyu kullanılır.İçme suyu olarak da buzul suyu kullananlar vardır.
Yapılandırılmış su hafıza için çok iyidir.Epifiz (3. göz de denir) bezinin yeniden canlanmasında da yararı vardır.
Ağır hastalıkları atlatanlar, özellikle yapılandırılmış su içerek, bedenlerindeki suyun kaydettiği, kirli bilgileri temizleyebilirler..
 Sağlıklı insanlarda içtikleri suyun yada yedikleri yiyeceklerin enerjisini, kendi enerjilerine düşünce gücüyle eşitleyebilirler. Suyu içerken, yada bir şeyi yerken,
"frekansını frekansıma eşitliyorum" derseniz,yiyip içtikleriniz size zarar veremezler..
Özellikle sağlıklı olduğuna emin olmadığınız  yiyeceklerde bunu mutlaka yapın. Ağzınızdan çıkan sözlerin büyü etkisi vardır.
 Düşüncelerinizle, elektronların yerini değiştirebilirsiniz. Kuantum fiziğin anlattığı da kısaca budur...Sadiye Buharalı Karamanoglu-KHA


Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.