REKLAM ALANI

KHA HABERLER

TOKİ İzmir ve Afyonkarahisar kura sonuçları açıklanıyor


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, depremler nedeniyle ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kura çekimlerinin yeniden başladığı bildirmişti. TOKİ kuraları İzmir ve Afyonkarahisar ile devam ediyor. TOKİ kura sonuçları İzmir'de inşa edilecek 12 bin 400 konuttan 3 bin 479 tanesi kura çekimi, Afyon'da inşa edilecek 3 bin 169 konuttan bin 698 tanesinin kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir ve Afyonkarahisar kura sonuçları açıklanıyor
Abone Olgoogle-news

 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nca hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' projelerinde, deprem nedeniyle ara verilen kura çekilişleri yeniden başladı.

5 İLDE KURA ÇEKİMİ BAŞLADI

Açıklamada, "İlk Evim Arsa" projesi kapsamındaki 15 bin 400 hak sahibi için müstakil arsa kuralarının 8-10 Mart arasında, "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamındaki 21 bin 219 konutun kuralarının ise İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere 5 ilde noter huzurunda çekileceği bilgisine yer verildi.

İzmir'de inşa edilecek konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi 5 gün, Afyon kura çekimi ise 2 gün sürecek. 

TOKİ KURA TARİHLERİ BELİRLENDİ

İzmir: 8-14 Mart/12.400 konut

Afyonkarahisar: 8-9 Mart/3.169 konut

Edirne: 11 Mart/1.363 konut

Kırklareli: 12 Mart/1.189 konut

Tekirdağ: 13-14 Mart/3.098 konut

TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI NASIL İZLENİR?

TOKİ kura çekimi belirtilen tarihlerde başlayacak. TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilecek.

TOKİ KURALARI NASIL SORGULANIR?

TOKİ kura çekilişi canlı yayınının ardından belli olan isim listesi TOKİ resmi sayfası üzerinden sorgulanabiliyor.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.