REKLAM ALANI

KHA HABERLER

İzmir Valiliği'nden deniz ulaşımına miting ayarı!


İZDENİZ, İzmir Valiliği tarafından alınan emniyet tedbirleri kapsamında Alsancak İskelesi'nin Cumartesi ve Pazartesi günleri 08:00 - 20:00 saatleri arasında kapalı olacağını bildirdi.

İzmir Valiliği'nden deniz ulaşımına miting ayarı!
Abone Olgoogle-news

İzmir Valiliği, cumartesi günü Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek olan AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi ve 1 Mayıs İşçi Bayramı mitingi nedeniyle Alsancak iskelesinin kapalı olacağını duyurdu.

İZDENİZ'den yapılan açıklamada İzmir Valiliği tarafından alınan emniyet tedbirleri kapsamında seferlerin Pasaport iskelesinden devam edeceği belirtildi.

Yapılan açıklama şu şekilde;

''29 Nisan Cumartesi ve 01 Mayıs Pazartesi, İzmir Valiliği tarafından alınan emniyet tedbirleri kapsamında, ALSANCAK İskelesi 08.00 — 20.00 saatleri  arasında kapalı olacaktır.  Belirlenen saatler arasındaki seferlere PASAPORT İskelesi'nden devam edilecektir. Belirtilen tarihlerde, alınan ve alınabilecek olan emniyet tedbirleri nedeniyle yaşanabilecek gecikme/iptal gibi olumsuzlukların minimum seviyede kalmasının sağlanması amacıyla gerekli tüm düzenlemeler planlanmıştır. ''

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.