REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Şebnem Bursalı AK Parti 2. bölgeden İzmir Milletvekili Adayı duygulandıran paylaşım ve biyografisi

 
Şebnem Bursalı AK Parti 2. bölgeden İzmir Milletvekili Adayı oldu.  Listenin açıklanmasının ardından Şebnem Bursalı’nın hayatı ve kariyeri vatandaşların merak konusu oldu. Peki, Şebnem Bursalı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Şebnem Bursalı hakkında merak edilenler…



Şebnem Bursalı  Aydın’da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. TRT’de Reha Muhtar ile Ateş Hattı adlı programda yapım elemanı ve muhabir olarak görev yaptı. TRT’den sonra Sabah grubunda görev alan Bursalı, 14 yıldır grubun içinde görev yaptıktan sonra Takvimi'n Ankara Temsilciliği'ne atandı. Daha sonra 10 yılı aşkın süre Yeni Asır ’da hem yazdı hem de Ankara Temsilciliği yaptı. Aynı grubun yayın grubu başkanı olarak seçilerek İzmir’e yerleşti. 

 ATV’de İktidar Oyunu haber programı, Sabah Ankara’da Şebnem Bursalının Oltasına Takılanlar isimli köşede, Takvim Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmenliği, ATV Ankara Temsilciliği, Takvim Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı, Sabah muhabir ve röportaj yazarlığı gibi bir çok kurum bünyesinde görev aldı.
Kaya Haber Ajansı'nda yazılarına yer verildi KHA Oscarı ve yaşamı boyunca çok önemli ödüller ile ödüllendirilen Türkiye de başarılı gazeteciler arasında dikkat çekmeye devam ediyor.

AK Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için milletvekili listesini hazırladı.

Üç dönem kuralının uygulandığı listede dikkat çeken isimler yer aldı. O isimlerden biri, gazeteci yazar Şebnem Bursalı oldu.

İzmir'den aday gösterildi

Medyada çeşitli görevlerde bulunan ve ATV Ankara Temsilciliği yapan Bursalı, İzmir 2'nci bölgeden milletvekili adayı gösterildi.


 İzmir’in önemli gazetecilerinden biri olarak anılıyorsunuz. İzmir sizin için ne ifade ediyor?

Sorusuna verdiği cevap.

Üniversite için geldiğim Ankara’da kesintisiz 19 yıl yaşadıktan sonra tekrar İzmir’e döndüm 2008’de Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak. 9 yıl yaşadıktan sonra da 2017 yılı başında tekrar Ankara’ya ATV Ankara Temsilcisi olarak döndüm. İzmir benim hem çocukluğum hem ailem hem köklerim hem profesyonel iş yaşamımda en tepe yöneticiliği yaptığım ve muazzam tecrübeler edindiğim, köklü dostluklarımın olduğu bir şehir. Emekliliğimde yerleşmeyi planladığım iki şehirden biri. Özüm, hüznüm, mutluluğum, bildiğim, iyi hissettiğim, rahmetli annemi ve bugün hayatta olmayan annemin ailesini ve onlarla güzel anılarımı hatırladığım güzel şehrim.



Şebnem Bursalı Aydın telli dede asri mezarlığına gelip ebediyete göçmüş Aile büyüklerinin manevi huzurunda dua edip geçmişle olan bağını unutmadığını bu sözlerle sosyal medyada paylaştı

Kutlu davada kutlu bir yola çıkarken en önemli şey anne-babanın rızasını ve duasını almaktır. Benim anne ve babam çok genç yaşlarında hakiki aleme göçtükleri için dillerinden bu rıza ve duayı almam elbette mümkün değil. Ben de kabirleri başında duamı etmeden ve onlara kızlarının doğru bir davada en doğru liderin arkasında, yanında bir yola çıktığını önce Allah, sonra kendileri ve elbette İzmirli hemşehrilerim ve milletimize mahcup olmamak için var gücümle çalışacağımın sözünü verdim, ant içtim


🤲 Eminim ki Allah’ın da izniyle gerçek alemde beni korumaya, bana güç vermeye devam edecekler🤲
Doğru bildiğim yolda DURMAK YOK YOLA DEVAM🤲




















Şebnem Bursalı katıldığı canlı yayın televizyon programları ile merak edilen isim olmuştur. 

Hakkında merak edilenler, kısaca eğitimi, hayatı ve biyografi bilgileri.

KISA BİYOGRAFİ :Şebnem Bursalı

1972'de Aydın'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun oldu ve işletme yüksek lisansı yaptı. Mesleğe 1993'te TRT'de Ateş Hattı Haber programında başladı. Sırasıyla Yeni Asır köşe yazarlığı ve Ankara Temsilciliği, Takvim gazetesi köşe yazarlığı ve Ankara Temsilciliği yaptı. 2008 yılında Yeni Asır gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak İzmir'e gitti. Dokuz yıl boyunca Türkiye'nin tek kadın Genel Yayın Yönetmeni olarak görevini sürdürdü. 2017 yılından bu yana ATV Ankara Temsilciliğini yürütüyor ve SABAH gazetesinde haftada üç gün köşe yazısı kaleme alıyor. Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Genel Başkanı da olan Bursalı aynı zamanda Basın Kartları Komisyonu Başkan Vekili.

Şebnem Bursalı Kimdir?

Şebnem Bursalı gazeteci, yazar, muhabir, köşe yazarı. ATV Ankara Temsilcisi, Sabah Gazetesi Yazarı ve Beşiktaş Kongre Üyesi’dir. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden başarı ile mezun olan Bursalı, Lise eğitimini dahil doğup büyüdüğü şehir Aydın’da tamamlamıştır.

Üniversite eğitiminin ardından 1993 ve 1994 yılları arasında Reha Muhtar ile Ateş Hattı isimli programda yapım elemanı ve muhabir olarak TRT’de görev yapmıştır. Daha sonra Gün Gazetesi muhabirliği, Yeni Asır gazetesi köşe yazarlığı yapmış 1995 senesinde Yeni Asır Ankara Temsilcisi olmuştur.




Atv’de İktidar Oyunu haber programı, Sabah Ankara’da Şebnem Bursalı’nın Oltasına Takılanlar isimli köşede, Takvim Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmenliği, Atv Ankara Temsilciliği, Takvim Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı, Sabah muhabir ve röportaj yazarlığı gibi bir çok kurum bünyesinde görev almıştır.

Turkuvaz Medya Grubu Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanlık görevinde sürdürmekte, İşletme üzerine Yüksek Lisans yapmıştır. 2017 yaz sezonunda Washington Mentora College’de eğitim almıştır. Günümüzde ise Hukuk Fakültesinde eğitimini sürdüreceği açıklanmıştır.

Ayrıca ATV Ankara temsilcisi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Maalesef medeni durumu ile ilgili merak edilen bilgilerine ulaşılamamıştır. Son dönemlerde katıldığı canlı yayınlar ve programlar ve açıklamaları sıkça gündeme gelmektedir.

Şebnem Bursalı Nereli?

Şebnem Bursalı Aydınlıdır. Ancak aslen kökeni Karadeniz ve Balkanlara kadar uzanmaktadır. Selanik, Arnavut göçmeni ve Trabzon Sürmeneli bir anne ve Yörük bir babanın kızıdır.

Kitapları

Söyleşi : Şebnem Bursalı

Off The Record - Yavuz Donat Kitabı: 

Şebnem Bursalı Kaç Yaşında?

Şebnem Bursalı  Doğum tarihi 13 Haziran , doğum yeri Aydın, burcu ise ikizlerdir.

Resmi instagram hesabı @sebnembursali resmi twitter hesabı ise @sebnembursali ‘dır.



Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.