REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Kaya Haber Ajansı'nın 2. Büyük Ödül Töreni 10 Ocak’ta... Ödüller Sahiplerini Bulacak


KHA okurlarının önerileri sonucunda jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu, 22 ayrı kategori dikkate alınarak "Yılın En İyileri" belirlendi. İzmir Alsancak Kalan Türkü Evi' nde 10 Ocak 2016 saat 16:00' da tören gerçekleşecek. Tören öncesinde KHA Yazarları kitaplarına İmza Günü Etkinliği ile renk katacak. Sonrasında manüel engelli araçları ihtiyaç sahiplerine takdim edilecek, Pek çok değerli sanatçının sahne alacağı etkinlik ödül alanlar arasında TRT Genel Müdürü Şenol Göka, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, Kanal 35 yöneticisi Rengin Aslan, Savcı Sayan, Turkuvaz Medya Grubu, TSD Başkanı, "Koltuksuz Başkan" olarak bilinen Sibel Özkal, BSİO Genel Başkanı İdris Ortakaya,Yönetmen Murat Kızıl ,İş adamı Kenan Kalı, TRT İzmir Bölge Müdürü Mevlüt Şahbaz, Nejla GülayTRT Kent Radyosu müdürü Mustafa Büyükışık, Ağrılı dernek başkanı Hasan Göztepe,  Federasyon Başkanı Hasan Karabağ, SÜT-BİR Gen. başk. Mustafa Akdeniz, VERKOM  Yön. Kur. Başk.  Vahyettin Kaya, ressam, yazar, şair, tiyatro, sinema sanatçıları; halk ozanları, sivil toplum örgütleri yöneticileri, ZAKİR BEY ŞİİRİ YAZARI Şair, Yazar Burçak Karataş, Bursa Ağrılılar Derneği Başkanı Ensar Seyhan, Niyazi Teker, Kürt Yazar Dinçer Çankaya gibi ünlüler ve daha bir birinden kıymetli sanatçı, bürokrat ödül alacak. Sunumu TRT Kent Radyosu' nun ünlü radyo yapımcı ve sunucuları Şehriban Tekçe ve Saim Yılmaz üstlenecek. Birbirinden ünlü isimler KHA Yönetim Kurulu Başkanı  Zakir Kaya' nın konuğu olacaklar. KHA bu yıl da gündeme damgasını bu etkinlikle vuracak…
 Plaket takdimlerinin sonrasında bir süre canlı müzik dinletisi ile "Yılın En İyileri" ne unutamayacakları bir akşam eğlencesi tertiplendi. Ünlü konuklar "Yılın En İyileri" eğlenceye doyacaklar. Alanında yılın en iyilerinden bazılarını sizler için açıklıyoruz.
Şenol Göka, ,Aziz Kocaoğlu, Şebnem Bursalı, Turkuvaz Medya Grubu, Kanal 35, Savcı Sayan, Süreyya Göngör, İdris Ortakaya, İbrahim Candan, Hasan Karabağ, Hasan Göztepe, Mustafa Akdeniz,  Vahyettin Kaya, Ensar Seyhan, Nejla Gülay, Niyazi Teker, Doğan Baran, Mevlüt Şahbaz, Dinçer Çankaya, Sibel Özkal, Tülin Koç, Handan Baykal, Özge Tepekule, Selahattin Kaçuru, Burçak Karataş, Dilaver Aydemir, Soner Demiröz, Bahattin  Arslan, Muzaffer BulutDoğa Eker, Perihan DemirMustafa Devran, Saim Yılmaz, Ebru Han Doğan, Abdulmenaf Aydemir, Celal İnciVolkan Çelik, Meral Ünür, Erhan Erdoğmuş, Nihat Agiri, Handan Baykal, Gökçen Kahraman, Ahmet Çeçen, Canan BeyazkayaArt Selvi Sertdemir,  Ad Mehmet TuranMeral Özcan KutluRana Aydın, Mustafa Taner, Belgin ZalZuhal Aksoy, Adalet Öztürk, Şehriban TekceBekir Donduran, Meral Karaca,  Prof.Dr H. Mesut Özsoy. Haşim CanDerya Akar Balci, Murat Kızıl, Hülya DönkalKevser Taşdemir, Derya Tuna.
,

H. İbrahim Kaya –KHA--


4 yorum:

  1. başarılar kaya haber ajansı ve kaya net grubu

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Zakir Kaya ve ekibine

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Zakir Kaya ve ekibine

    YanıtlaSil
  4. ben de sizlere teşekkür edıyor saygılar sunuyorum iyi
    ki varsınız

    YanıtlaSil

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.