REKLAM ALANI

KHA HABERLER

CHP Genel Sekreteri İzmir Milletvekili Sındır kaleminden son gün açıklamaları

Yurttaşlarımızla birlikte terörü lanetledik...
Bekilli Belediyemizce düzenlenen 15. Bekilli Demokrasi Kültür Sanat ve Üzüm Festivali'nde Denizlili ve Bekillili yurttaşlarımızla buluştuk. Demokrasi Yürüyüşünde halkımızla birlikte hep bir ağızdan terörü lanetledik.
Ülkemiz, milletimiz çok tehlikeli bir dönemden geçmekte. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun ve parti konvoyumuzun Artvin ziyareti esnasında menfur bir saldırı ile karşı karşıya kalması terörün gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi.
Terör, kimden ne şekilde nerede gelirse gelsin, bu terörün adı da ne olursa olsun şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bize bu vatan tepside sunulmadı, biz bu toprakları can vererek vatan yaptık. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan için hayatları veren şehitlerimizden aldığımız emaneti korumak için canımızı seve seve vermeye hazırız. Terör asla bu topraklarda başarılı olamayacak. Teröre umut verenler, terörü besleyenler hedeflerine ulaşamayacak.
Böyle bir dönemde TBMM’nin kapalı olması düşünülemez. Meclis derhal toplanmalı ve Terörü Araştırma Komisyonu kurulmalıdır.
Sorunun gerçek çözüm yeri, CHP’nin geçmişte de söylediği gibi Türkiye Büyük Millet Meclis’idir. Meclis Başkanı Sayın İsmail Kahraman’a buradan çağrı yapıyorum, Meclisi derhal toplantıya çağırın.
Hiçbir hain plan, milletimizin aydınlık Türkiye geleceği hedefleri karşısında başarılı olamayacak.

.Şehidimiz Uzman Çavuş Özkan Bilgiç'i Babaocagi Denizli'de sonsuzluğa uğurladık. Terör ve arkasındaki karanlık güçler birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacak.


Onurlu ve keskin bir kalem… Korkusuz ve ilerici bir aydın… Yıllar öncesinden bugünleri gören, yazan – çizen, uyaran bir yurtsever. Devrim şehidi. İyi ki doğdun #UğurMumcu


Çocuklarımızı, yurttaşlarımızı hedef alan; mutluluğu, insanlığı ve vicdanı katleden terör karşısında tek vücut olacağız. #Gaziantep’te hayata gözlerine yuman 50 yurttaşımıza Allah'tan rahmet dilerim.

Yüreğimiz #Cizre’de yandı.Teröre ALIŞMAYACAĞIZ.Şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ulusumuza sabırlar dilerim...


Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.