REKLAM ALANI

KHA HABERLER

CHP İZMİR'de Asuman Ali Güven'in yeni il başkanmı olacak yönetim fesmi edilecek

CHP İzmir İl Başkanı istifa etti haberine
İL YÖNETİM KURULU TOPLANDI 

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in istifasının ardından olağanüstü toplanan İl Yönetim Kurulu üyeleri, örgütlenme ve örgüt yönetiminden sorumlu Asuman Ali Güven'in yeni il başkanı olmasını kararlaştırdı ve genel merkeze bildirdi.

CHP Genel Merkezi, ya Asuman Ali Güven’in başkanlığını onaylayacak ya da yönetimi görevden alarak örgütün seçime gitmesini isteyecek.

Bu arada geçen aralık ayında yapılan kongrede Alaattin Yüksel'e açık destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da ilçe belediye başkanlarını durumu değerlendirmek için toplantıya çağırdı. Toplantıya 22 ilçe belediye başkanından Buca, Karşıyaka, Dikili ve Bayraklı katılmadı. Belediye başkanlarının Alaattin Yüksel'in il başkanlığı görevine devam etmesi yönünde görüş bildirdiği kaydedildi. 
Kocaoğlu'nun yarın (perşembe) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde programlara katılacak olmasına rağmen oraya katılmayacağı aynı saatte 85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ile basın toplantı yapacağını bildirildi. CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam ve Tacettin Bayır'ın da bugün Çanakkale'de Kılıçdaroğlu'ndan İzmir İl Başkanı'nın belirlenmesi konusunda görev yetkisinin kendilerine vermesini istediği ileri sürüldü.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.