REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Funda Gulgun Tamsu FUNDA’NIN GÖKYÜZÜ GÜNLÜĞÜ



     

        Merhaba sevgili okurlar, ben Funda Gulgun Tamsu Alanım olan Astroloji yorumlarımı hafta içi her gün fundanın günlüğü olarak Eskişehir’den sizler için yorumlayacağım. Bu noktada bizim buluşmamıza ön ayak olan sevgili Zakir Kaya ’ya teşekkürlerimi bir borç bilirim.

30 Ocak 2017 tarihi itibari ile haftanın ilk iş günü Yeniay fazında ilerleyen Ay gün boyunca Balık burcunun evinde olacak. Sanatsal, mistik ve ilham odaklı güne başlayacağız. Daha fazla şefkat ve maneviyata yoğunlaşma ihtiyacı duyacağız.
Yeniay’ın enerji ile geçmiş ve gelecek bağlantılı sorun ve engelleri çözebilmek adına harekete geçebiliriz.
Ay balık burcunda finansal konularda istediğimiz verimi sağlayamayız. Hesaplama ve ihmal hatalarına karşı dikkat ve tedbiri elden bırakmamız gerekmekte.

Gün ortasında Ay-Neptün aynı noktada birleşiyor. Fırlanalı bir okyanusta nereye gittiğimizden emin olamadığımız duygular içinde olacağız.
Müzik, resim, şiir ve tasarım gibi yaratıcılık isteyen işlerde uğraş verenlerin değerlendirmeleri gereken bir zaman zira kapasitelerinin üstüde eserler yaratabilirler.
Artıca özveri, fedakarlık yaparak hizmet sunabileceğiniz dernek yada yardım faaliyetleriyle de meşgul olabilirsiniz.
Ruhsal ihtiyaçlarınız dünyevi ihtiyaçlarınızdan daha fazla öncelik olacak. Vaktiniz varsa türbe, cami gibi yerleri ziyaret edebilir manevi, dini görevlerinizi de yerine getirebilirsiniz. Yada bir sanat galerisi, müze, hamam, kaplıca gibi yerlere giderek duygusal yönünüzü şımartabilirsiniz.
Özellikle öğle saatlerine denk gelen bu enerji yemenize ve içmenize ayrıca özen göstermemiz gerekmekte olduğunu işaret etmekte. Zira her zaman yediğiniz ve her hangi bir soruna neden olmayan gıdalar bu kez sindirim sistemi ve mide problemlerine neden olabilir. Ayrıca İlaç alımlarına ve temizlik ürünlerinin kullanımlarına da ekstradan dikkat etmekte fayda var.
Eviniz yada iş yerinizde su tesisatlarıyla, su sızıntılarıyla ilgili ihmal ettiğiniz sorunlar varsa bakım ve onarım işleriyle ilgilenmek zorunda kalacağınız durumlar ortaya çıkabilir.
Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.

                             ...Funda Gulgun Tamsu... -KHA -ESKİŞEHİR.










Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.