REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Lions kulüpleri 100. yaşını kutladı

Lions kulüpleri 100. yaşını kutladı
ULUSLARARASI Lions Dernekleri kuruluşlarının yüzüncü yılını kutladı. Ege ve Akdeniz bölgelerindeki kulüplerin bir araya gelmesiyle oluşan 118 Yönetim Çevresi Federasyonu, İzmir'deki merkezlerinde basın açılaması düzenleyip yüzüncü yıl pastasını kesti.
118 R Yönetim Çevresi Federasyonu'nun yüzüncü yıl nedeniyle Bayraklı'daki binalarında düzenledikleri törene Federasyon Başkanı Cahit Kişioğlu, 211 ülkede 46 bin 720 adet lions kulübünün olduğunu, 1 milyon 424 bin gönüllü üyenin hizmet ürettiğini belirterek, şunları söyledi:
"100. yaşını kutladığımız Lions'un sloganı 'nerede bir ihtiyaç varsa, orada bir Lion vardır'. Geçtiğimiz 100 yıl içinde, dünyanın en büyük sivil toplum örgütü olarak, toplumun en önemli sorunları için çözümler üretti. Yeni ve yenilikçi hedeflerle yeni yüzyıla hazırlanan Lions, gelecek yıllarda etkinliğini daha da artırmak için stratejik planladı. Bugüne kadar yapılan hibe toplamı 826 milyon dolara ulaştı. Bazı projelerin yüzde 100, bazı projelerin yüzde 25 ile yüzde 75 arasında hibe ile desteklendiği düşünüldüğünde, projelerin boyutu 1,5 milyar dolara yaklaştı."

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.