REKLAM ALANI

KHA HABERLER

FİLİZ ÖZKOL :YILDIZ FALINIZ

KOÇ
Ay duygusal anlamda sizi olumlu etkiliyor.
Düşüncelerinizi yoğunlaştırarak, kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Geçmişe ait takıntılarınız yüzünden bilinçaltı engellerin karşınıza çıkmasından yakınabilirsiniz.
ASLAN
Akrep'teki, Jüpiter'in etkisiyle yaşantınızdaki engeller karşısında güçlenmeye devam ediyorsunuz. Ortaklık gerektiren ilişkilerinizde sezgisel yetenekleriniz sayesinde ileri görme yeteneğinizden faydalanacaksınız.
YAY
Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz.
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, partnerinizle duygusal konuları abartabilir ve aranızda süregelen konuların tartışmasını uzatabilirsiniz.
BOĞA
Düşüncelerinize odaklaşmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir.
Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal ihtiyaçlarınızda maddenin oldukça büyük bir önemi olduğunu gösteriyor. Ailenin kadınları ile para alışverişi içindesiniz.
BAŞAK
Kalıcı duygular peşindesiniz ve girdiğiniz çevrelerde görüştüğünüz, kişilerle empati yeteneğinizi birleştireceksiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için, amaçlarınızdan taviz vermek istemiyor ve ruhsal anlamda genişlemek istiyorsunuz.
OĞLAK
Bugün sevdiklerinize ulaşmak ve onlarla iletişim kurmak isteyeceksiniz.
Partnerinizle aranızda istediğiniz duygu yoğunluğunu bir türlü kuramıyorsunuz. Özellikle içinize kapanarak, duygularınızı saklamayı yeğliyorsunuz.
İKİZLER
Ay burcunuzda ilerliyor. İkili ilişkilerinize yeni bir soluk gelecek.
Partnerinizin sizinle iş birliği içinde olmasından yanasınız.
Fakat beklentileriniz karşılıksız kalabilir. Manevi duygularınızı ön plana çıkarıyorsunuz
TERAZİ
Yönetici gezegeniniz Venüs, Balık'ta ilerlemekte ve duygusal boşluklarınızı yeni aşk deneyimlerinle birleştirmek istiyorsunuz. Yakın çevrenizde her an gelişebilecek yeni olaylara hazırlıklı olmalısınız.
Srpriz olaylar da gündeme gelecek
KOVA
Hızlı hareket etmek istiyor ve duygularınızın götürdüğü yere gitmekten kendinizi alamıyorsunuz.
Bugün, özgürlüğünüz ön planda olacak ve partnerinizle aranızda, bazı istenmeyen pürüzler yaşayabilirsiniz.
Ani para fırsatları doğacak.
YENGEÇ




Maddi konularda özgür davranmak istiyorsunuz. Kısıtlama gerektiren durumlarda baskı altında kalmış duygusuna kapılıyorsunuz. Bugün partnerinizin maddesel kaynaklarınızdan faydalanabilirsiniz.
AKREP
Bugün, arkadaşlarınızla organizasyon bir işi başlatmak isteyeceksiniz. Fakat, sizi duygusal anlamda zorlayan nedenleriniz var. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak güçlü bir motivasyona ihtiyaç duyuyorsunuz.
BALIK
Bugün, duygusal konularda kendinizi değişik sürprizlere hazırlayın.
Yeni tanışacağınız kişilerden etkilenebilirsiniz. Bugün, sezgisel yetenekleriniz çok yüksek. Yaşama bakış açınız çok farklı ve derin duygular içindesiniz.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.