REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Yıldız falınız

KOÇ:
Ay, burcunuzda ilerliyor. Kişisel enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz. Yapmanız gereken çok şey var ve sizi hala kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz.

BOĞA:
Çevresel faktörleri lehinize çeviren sistemli bir karakteriniz var. Birlikte çalıştığınız kişilerin size katkılarını inkar edemezsiniz. Ay; bilinç altınızı etkilerken, yeni projeler üzerinde çalışmak istiyorsunuz. Sizin için zaman çok önemli.

İKİZLER:
Sosyal ilişkilerinizin sizde yarattığı güven duygusu içinde hareket etmeyi seviyorsunuz. Bugün Ay, tepe evinizde ilerliyor ve toplumsal yaşantınıza renk veriyor. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz.
YENGEÇ:
Çevrenizin etkisi altında çok fazla kaldığınız için, küçük yanılmalar her zaman mümkün. Özellikle ikili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Bazı fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar yaşayabilirsiniz.
ASLAN:
Balıkta ilerleyen Ay, beklenmeyen yol fırsatları verecek. Küçük yolculuklara çıkmak için uygun bir gün. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, size önemli gelişimler kazandıracak ve kafanızdaki karışıklara çözüm bulacaksınız.

BAŞAK:
Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Yönetici gezegeniniz Merkür'den önemli destekler alıyorsunuz. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin sizin için ne düşündükleri konusunda tereddütleriniz olabilir.
TERAZİ:
Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın.
AKREP:
Ay, kombinasyon burcunuzda ilerlerken enerjinizi ortaya çıkarıyor. Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi vermelisiniz.
YAY:
Fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilir. Mantıklı davranışlarınız duygusal kişilerin hoşuna gitmeyebilir.
OĞLAK:
Ay, Balık burcunda ilerliyor ve çevresel ilişkilerinizde istemediğiniz sıra dışı olaylarla karşılaşmanıza neden oluyor. Oldukça eğlenebileceğiniz ortamlarla değişik kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Maddi konularda yeni açılımlar var.
KOVA:
Bazen kendinizi sınamanız güzel. Fakat bazen öylesine içinize kapanıyorsunuz ki, partneriniz dahil hiç kimse sizi anlayamıyor. Bugün uzak duygular içindesiniz. Ailenizin sizinle paylaşmak istediği konulara ilgisiz davranabilirsiniz.
BALIK:
Kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak işlere önem vermelisiniz. Bugün, maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. Görüşeceğiniz kişilere ön yargılı olmamalısınız. Özel dostlarınızı fazla ihmal ettiğinizi farkındasınız.


Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.