REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Kuveyt Kızılay'a hibe

 

Kuveyt'ten AFAD'a hibe

Kuveyt Kızılay'ı ve AFAD'a 4.1 milyon dolar hibe nitelikli katkı sağlayacak.

Kuveyt'ten AFAD'a hibe
Abone Olgoogle-news

Kuveyt Kızılay'ı (KRCS), Kuwait Finance House desteğiyle Türkiye'de orman yangınları ve afetlere müdahalede kullanılmak üzere Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) 4.1 milyon dolar hibe nitelikli katkı sağlayacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile Kuveyt Kızılay'ı arasında hibe anlaşmasına göre, ödeme planı kapsamında; sözleşme imzalandıktan sonra 3.1 milyon dolar AFAD'a aktarılacak.

Kalan hibe bütçesinin yaklaşık 1 milyon dolarının 506 bin 75 dolarlık bölümü, hibeye konu projenin %80'lik bölümünün tamamlanması sonra verilecek. Bütçenin 506 bin 75 dolarlık son bölümü ise projenin bitiminde aktarılacak.

Sözleşme şartları arasında; AFAD'ın projenin genel tanıtımı için tüm medya kanallarını kullanması, kurulacak Afet ve Yangın Kontrol Koordinasyon Merkezi ortasına "KRCS KUVEYT YANINIZDA" ibareli bir levha yerleştirmesi, söz konusu ibare ve Kuwait Finance House logosunun merkezde, birimlerde ve diğer medya araçlarında görünür olmasına yönelik hükümler yer alıyor. 

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.