REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Aziz Kocaoğlu Çeşme'de Gözdağı Verdi


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Kocaoğlu, Çeşme’deki seçim bürosunun açılışında binlerce kişi tarafından karşılandı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı AzizKocaoğlu, Çeşme'deki seçim bürosunun açılışında binlerce kişi tarafından karşılandı. Coşkulu kalabalığa konuşan Başkan Kocaoğlu, "İzmir 30 Mart'ta tarihi görevini yapacak. Öyle bir fark yaratacağız ki, bir daha o koltuklarında oturamayacaklar" dedi.
Tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen Kocaoğlu, Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu'na bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. CHP'den aday adayı olan herkesin bugün omuz omuza yürüdüğünü söyleyen Başkan Kocaoğlu,"30 Mart'ta çok büyük bir sınav vereceğiz. 30 Mart, bu iktidardan kurtulma seçimi olacak. Bozulan adalet, ekonomi, hukuk devleti ve polis devletine doğru gidiş ancak ve ancak 30 Mart'ta vereceğimiz oylarla ve İzmir'den yakacağımız meşaleyle değişecek. İzmir, Atatürk'ün en çok sevdiği kent. O zaman İzmir tarihi görevini yapacak ve 30 Mart'ta kurtuluşu başlatacak. İzmir'de, Ege'de öyle bir fark yaratacağız ki, bir daha o koltuklarda oturamayacaklar. Türkiye, İzmir'in öncülüğünde kurtulacak. Biz, başarmak için inanarak yüreğimizi koyarak yola çıkıyoruz" dedi.
Ak Parti iktidarının İzmir'e, kentin koylarını, devlet ve hazine mallarını, arazilerini satmak için gelmek istediğini söyleyen Başkan Kocaoğlu, "Çeşme ayrı bir rant kapısı, İzmir ayrı bir rant kapısı. Çeşme'nin her köşesi, taşı toprağı altın değerinde. Bunları ham yapmaya geliyorlar. Çeşme'nin rantını, İzmir'in rantını götürmek için istiyorlar. Uyanık olmak zorundayız" şeklinde konuştu.
Açılış töreninde konuşan İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu"İyi ki bu mücadelenin birer neferi olmaya karar verdiniz. Mustafa Kemal, Türkiye'nin aşına, ekmeğine göz koyanlara dersini vermişti. Bugün de İzmir'e göz koyanlar Türkiye'ye göz koydular. İzmir, laik, aydınlık, çağdaş kalacak, kızlı-erkekli yaşamaya devam eden insanların kenti olacak. Bugüne kadar İzmir'e göz koymalarına geçit vermeyen tüm belediye başkanlarımızı selamlıyoruz .İzmir'i satmalarına izin vermeyen, 397 yılla yargıladıkları halde rantçılara teslim etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu hep birlikte alkışlayalım" dedi.
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Çeşmelilerin gösterdiği çoşkuya 30 Mart'ta bütün ilçeleri kazanarak karşılık vereceklerini söyledi.
Çeşme Belediye Başkan adayı ve Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise, "Bizi bölmek için oynadıkları oyunlara kanmamız lazım. Çeşme düşerse İzmir düşer, İzmir düşerse Türkiye düşer. Çeşme'yle ilgili yapılan spekülasyonlara kulak asmayın" şeklinde konuştu

kaynak.ege siyaset
    

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.