REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Erdoğan’ın komşularından protesto!

Başbakan Erdoğan'ın komşuları da sokağa çıktı ve 'paraları sıfırlama' eylemi yaptı.  
Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı gündeme bomba gibi düştü. Erdoğan ailesinin olduğu söylenen ses kaydının ardından yurdun dört bir yanında protesto gösterileri başladı. Yolsuzluklara ve rüşvete bir tepki de Erdoğan’ın komşularından geldi. Başbakan Erdoğan dün akşam evinin de bulunduğu Keçiören ilçesinde komşuları tarafından protesto edildi. Başbakan’ın mahallesinde ‘Hükümet istifa’ ve ‘Hırsız var’ sloganları atıldı.
CHP Keçiören ilçe örgütünün öncülük ettiği protesto gösterisine çok sayıda vatandaş katıldı. Danişment Meydanı’nda toplanan kalabalık grup İncirli Lisesine kadar, “Hükümet istifa, hırsız var” diye slogan atarak yürüyüş yaptı. AKP’nin 2011 seçimlerinde yüzde 55 oy aldığı Keçiören’deki yürüyüşe daha önce sağ partilere oy verdiklerini söyleyen vatandaşların da katılımı dikkat çekti.
Yürüyüş, “Bu daha başlangıç, mücadeleye devam, Birleşe birleşe kazanacağız” sloganları ile sona erdi.
“BUNLAR NE BULURSA YEMİŞ”
Protesto gösterisine katılanlara hitaben bir konuşma yapan CHP Keçiören Belediye Başkan adayı operatör doktor, avukat Murat Emir, “Herhalde bir hekim arkadaş bunlara ‘ne yersen ye’ demiş. Bunlar yanlış anlamış. Ne buluyorsa yemişler” dedi.
Gezi olaylarından itibaren Türkiye’de yolsuzluğa, hırsızlığa, ormanların talan edilmesine, ağaçların kesilmesine karşı çıkanlar ‘gaz yerken’ birilerinin ‘haram’ yediğinin kasetlerle ortaya saçıldığını belirten Emir, Keçiören halkının alnının akıyla üç beş kuruş kazanabilmek için gecesini gündüzüne takıp çalıştığını, birilerinin ise trilyonlara milyon Eurolara ‘üç beş kuruş” dediğini söyledi.
“KEÇİÖREN’DE SIFIRLAYACAĞIZ”
Dr. Murat Emir şöyle devam etti: “Bunlar çalıyorlar ‘inşallah’ diyorlar, istifliyorlar, ‘maşallah’ diyorlar. Mal, mülk, din, iman ne buluyorsa sömürüyorlar. Bir ara hastanede yatmıştı, herhalde doktor tedaviden sonra ‘ne istersen yiyebilirsin’ demiş. Bunlar da yanlış anlamışlar galiba; ne bulursa yemişler. Artık bu hırsızlık düzenine son vermenin zamanı geldi. Fırsat önümüzde. Keçiören’in, tüm Türkiye’nin karanlık günlerden kurtulması, aydınlığa çıkılması için hepimize büyük görev düşüyor. Ülkeyi karanlıklardan kurtaracak olan sizin vereceğiniz bir oydur. Hırsızları göndermek için sandığa gidip oy vereceğiz. Bizim oylarımız onlara ‘üç beş kuruş’ olarak gitmeyecek. Biz de bunları Keçiören’de sıfırlayacağız.”
kaynak.HABER.COM 

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.