REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Hasan Karabağ'dan Hüseyin Aslan'a Salvo



Manavkuyu'daki Değirmen Kafe'den başlayan yürüyüş, Bayraklı Sevgi Yolu'nda tamamlandı. Daha sonra CHP'liler buradaki seçim merkezinin açılışını gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yaptığı konuşmada, "2009'da sevgili kardeşim Hasan Karabağ'la çıktığımız yolda Bornova, Bayraklı, Karşıyaka'yı aşure ettiler. Bir Bornova ve Karşıyaka'dan Bayraklı çıkardılar. Hesabı siz bozdunuz. Üçünü de aldınız. "Karabağlar bizde kalsın' dediler, onu da aldınız. 2009 yılı iktidar partisinin daha ne yaptığı anlaşılmadan İzmir ileriyi gördü. İlk kararı İzmir verdi"dedi.
BÜYÜKŞEHİR'DE YOLSUZLUĞUN "Y'SI YOK BUNALARDA TAPELER
Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi davasına göndermede bulunarak "Dediler ki 'İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yolsuzluk, usulsüzlük var.' Kişi kendinden bilir işi.'Büyükşehir Belediyesi'ne gir mutlaka bir şey bulursun' dediler. Belediye sabaha karşı basıldı. Paris'ten geldik sonunda hiçbir şey bulunmadı. Bizim arkadaşlarımızın hiçbir günahı yok ama 22 ay yatan var. Haksız yere yattılar. Bizi 397 yılla yargıladılar. Gittik ifade verdik. Mahkemelerde oturduk. Savunduk ve bilirkişi raporlarının hepsi lehimize çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yolsuzluğun "y'si yok. Şimdi bunlar ne yapıyorlar? Artık ayağa düştüler. Tapeler, oğlanlar, danışmanlar, hurra gidiyor. Memlekette hala para varsa bu memleket çok zengin demektir" dedi.
İSMET İNÖNÜ'YE LAF ATMAYA KALKMAK!
Siyasette güven sağlamanın çok önemli olduğunu belirten Kocaoğlu, "AKP Genel Başkanı ve bakanlarına güvenen var mı? O zaman bitti demektir. İsmet Paşa'ya laf atmaya kalkmak demek onun ne adam olduğunu zaten anlatıyor. Başka söze gerek yok. Bu diktatörler böyledir. Devamlı karşılarında düşman yaratır, algı yönetimi ile olmayan şeyleri yaratırlar. Devamlı kuşa bak kuşa bak deyip malı götürürler. Suyu bulandırıp balığın büyüğünü götürürler" dedi.
ECEVİT'İN KEMİKLERİ SIZLIYOR
Bayraklı Belediye Başkan adayı Hasan Karabağ ise konuşmasında isim vermeden DSP'nin Bayraklı adayı Hüseyin Aslan'ı eleştirdi. Karabağ, "50 tane kültür merkezi yapsan ne yazar, seni sevmiyorlarsa sen hiçsin. "Bayraklı'yı alacağız, topraklarını rantiyeye vereceğiz' diye plan yapanlar, geçen sefer büyük müteahhidi aday çıkarmışlardı. El sıkıp elini mendille temizleyen bir arkadaştı. "İlla ki müteahhit olsun' dediler. Bayraklı'nın içinden oturduğunu söyledikleri ama Mavişehir'de oturan delikanlıyı getirdiler. Genel merkezimiz bize görev verdi. Bu sefer, "Eyvah ne yapacağız?' dediler. Şimdi ikinci müteahhidi buldular. Kanadı kırık güvercini aldılar ampulün içerisine koydular. Ecevit'in kemikleri sızlıyor. Sandığa en çok sahip çıkan ilçelerden biriyiz. Belki de en iyisiyiz. Bu heyecanımızı sandığa taşıyalım, sandıklardan halkı çıkaralım. Ayakkabı Kutusu Partisi'ni sandıktan çıkartmayalım. CHP Bayraklı'da kalıcı bir güç haline gelecek" dedi.
CHP'DEN AYRILIP BAŞKA PARTİYE GİDEN VE AKP İLE İŞBİRLİĞİ YAPANLAR
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise yaptığı konuşmada "Başbakan ve bakanlar Yüce Divan'da yargılanacaklar. Değişik partiden arkadaşları görüyorum. Cumhuriyetimizin en kritik seçiminde bize güç verdiler. Onlara şükranlarımı sunuyorum. Oybirliği ile Aziz Kocaoğlu ile Hasan Karabağ'ı başkan seçeceğiz. CHP'den aday olmak istediğini söyleyen, yarım saat geçmeden başka partilere giden, AKP ile işbirliği yapanlara ne demeli? Onları da bu davaya bekliyoruz. İzmir'de, Bayraklı'da alacağımız yüzde 60 oy oranına davet ediyoruz" dedi.(dha

kaynak.ege siyaset

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.