REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tebriği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tebriği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'daki kişisel hesabından, seçime katılan tüm partiler ve vatandaşları ile AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nu tebrik etti
ANKARA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki kişisel hesaplarında, seçime katılan tüm partiler ve vatandaşları ile AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu tebrik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'daki "@RT_Erdogan" hesabından, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nin sonuçlarına dair değerlendirmede bulundu. Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
"1 Kasım seçimlerine katılan tüm partilerimizi ve oylarıyla milli iradenin tecellisini sağlayan tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. 
Tek başına iktidar olan AK Parti'yi, Genel Başkanı ve Başbakan @Ahmet_Davutoğlu kardeşimi kutluyorum. Sandıkta ortaya koyduğu irade ile Türkiye'nin geleceğine, 2023 hedeflerine sahip çıkan milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum."
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Twitter'daki kullanıcı adını ekleyerek mesaj gönderdiği Başbakan Davutoğlu da cevap olarak, "Sayın Cumhurbaşkanı, sizden aldığımız bu kutlu davayı daha ileriye taşımaya kararlıyız. 1 Kasım demokrasi zaferi hayırlı olsun" mesajını paylaştı.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.