REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Okurlarımın dikkatine Sabıkalı,Bağımlı baba kızını kaçıralı epey oldu sonuç alınamadı



İzmir’in Çeşme ilçesinde, Ozan Mete isimli adam,
        Kaya Haber Ajansı'na dert yanan Duygu Küçükköstepen kızının biran evel bulunmasını istediğini belirterek yavrusuna kavuşmak istediğini tüm aramalara rağmen sonuç alınmadığını görenlerin insanlık namına polise haber vermelerini istedi daha önceden basına yansıyan OLAYI yeniden KHA okurlarının dikkatine sunma ihtiyacı duyduğunu ifade etti 
 Eski eşi Duygu Küçükköstepen’dan olan 2,5 yaşındaki kızı M.M.’’yi kaçırdıktan sonra kayıplara karıştı.
Anne Küçükköstepen, uyuşturucu bağımlısı babanın 17 Mayıs saat 22:10’da çocuğu bir saatliğine görmek için yazlığa geldiğini belirtere,. “Kızımın velayeti bende. Ama onu kaçıran babası kendisiyle barışmam şartıyla kızımı getireceğini söyledi” dedi. Ozan Mete’nin barışma teklifini kabul etmeyen anneyi ise öldürmekle tehdit ettiği öğrenildi. 
Başka suçtan aranıyor
Kaya Haber Ajansına ulaşan Anne 
Duygu Küçükköstepen., Mete’nin asıl derdinin aileye kalan mirastan faydalanmak olduğunu, bu nedenle kızını kaçırdığını iddia etti. 
Çeşme Emniyet Müdürlüğü ise ailenin çocuk kaçırma nedeniyle yazdığı şikâyet tutanağının savcılığa intikal ettiğini açıkladı. Savcılık ise başka bir suçtan hakkında aranma kararı olan Mete için yakalama kararı çıkardı. 
Farklı telefon numaralarından aileyi arayan Mete’nin çocuğu bir aileye bıraktığını, polis tarafından yakalanması durumunda dahi anne Küçükköstepen’in çocuğa ulaşamayacağını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor  
ZAKİR KAYA /KHA/ İZMİR

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.