REKLAM ALANI

KHA HABERLER

İTO'dan Vali Ayyıldız'a hoş geldin ziyareti


İZMİR Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Rebii Akdurak ve İTO Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni göreve başlayan İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret edip, yeni görevinde başarılar diledi.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Vali Aylıldız'ın İzmir'den önce AydınValisi olarak görev yapması nedeniyle İzmir'e ve Ege'ye uzak olmayan bir isim olduğunu belirterek, "Bu kuşkusuz büyük bir avantaj. İzmir'e hoşgeldiniz, yeni görevinizde başarılar diliyoruz" dedi. Vali Ayyıldız'a İzmir Ticaret Odası'nın "İzmir İli İlçelerinin Sorunları, Çözüm Önerileri ve Yatırım Olanakları" ve "İzmir İş Hayatı Stratejik Planı 2015 - 2023" başlıklı rapor kitaplarını sunan Demirtaş, "Bunun gibi sayısız çalışmamız var. Çünkü biz Oda olarak İzmir'in tüm sorunlarını, konularını kendimize dert edinen bir kurumuz. Sadece üyelerimizin sorunlarının çözümü, ticaretin gelişimi için değil İzmir'in eğitiminin, turizminin, sosyal hayatının her şeyinin gelişmesi için çalışıyoruz. Sizin de yapacağınız tüm çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazırız" dedi. Meclis Başkanı Rebii Akdurak da Vali Ayyıldız'ı İzmir Ticaret Odası'nın aylık meclis toplantısına davet etti.
İTO'dan Vali Ayyıldız'a hoş geldin ziyareti

İzmir Valisi Erol Ayyıldız da İzmir'e hiç yabancı olmadığını belirtirken, İzmir Ticaret Odası'nın çalışmalarını da İzmir'e gelmeden önce bildiğini söyledi. Vali Ayyıldız, "İzmir'in sorunlarının çözümü, kentin daha da gelişmesi için İzmir Ticaret Odası'nın takip ettiğim çalışmaları çok önemli" dedi. Vali Ayyıldız, Demirtaş'ın sunduğu raporlardan büyük memnuniyet duyduğunu, İzmir'i daha yakından tanımak için bu kitaplardan faydalanacağını söyledi.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.