REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Ege'yi korkutan deprem 4.7 olarak ölçüldü.

Ege Denizi’nde deprem meydana gelen deprem İzmir’de hissedildi. AFAD saat 04.30’daki sarsıntının 4.7 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. Ege Denizi’nde meydana gelen deprem İzmir’de panik yarattı.
Ege Denizi‘nde deprem oldu. Yunanistan’da bugün yaşanan deprem Ege Bölgesi’nde bir çok noktada hissedildi. Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan ilk bilgilere göre Ege Denizi’nde 4.7 şiddetinde meydana gelen deprem bir çok ilde hissedildi. Ege Bölgesi‘nin büyük bir bölümünde hissedilen 4,7 şiddetindeki deprem bölgede korkuya neden oldu.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Ulusal Deprem izleme Merkezi’nde alınan bilgilere göre, saat 04.30’da merkez üssü Kuşadası Körfezi olan bir deprem meydana geldi. 8.3 kilometre derinlikte meydana gelen depremin büyüklüğü 4.7 olarak ölçüldü.
Meydana gelen bu deprem geniş bir çevrede hissedildi. İzmir‘de hissedilen deprem paniğe neden oldu. Sosyal medayada çok sayıda deprem paylaşımı yapıldı. Depremi hisseden vatandaşlar panik yaşadı.
EGE GECE BOYUNCA SALLANDI
Ege denizinde yaşanan depremler gece boyunca hiç durmadan devam etti. Dün akşam saatlerinde 16:00 civarlarında Yunanistan’da ioannina’da 4.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Yaşanan şiddetli sarsıntıdan 2 saat sonrasında ise Yunanistan Trikala’da 3.8 şiddetinde bir deprem daha oldu. İzmir’de de hissedilen deprem meydana gelene kadar Yunanistan’ın iki kentinde 4 şiddetli 2 deprem daha meydana geldi. Yunanistan’da Grevena’da saat 02:16 civarında 4.0 şiddetinde bir deprem daha oldu. Muğla ve Manisa’da olan ve pek hissedilmeyen küçük sarsıntıları da hesaba katarsak bu gece ege için gergin bir gece oldu diyebiliriz.
Ulusal Deprem izleme Merkezi‘nde tarafından paylaşılan son ege depremi ise İzmir’de paniğe neden oldu. Sabaha karşı 04.30’da Kuşadası Körfezi’nde bir deprem meydana geldi. İzmir’de deprem paniği oluşurken, depremin büyüklüğünün 4.7 olduğu açıklandı.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.