REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Filiz Özkol YILDIZ FALINIZ

KOÇ
Ay, Akrep burcunda ilerlemekte ve sizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmaktadır. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz.
Maddi konuların gündeme gelmesi sizi düşündürecektir.
ASLAN
Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden sınırları genişletebilirsiniz.
Planlarınızı yaşama geçirmek için daha fazla beklememelisiniz.
Zamanlamada akıllıca davranmalı ve kendinizi yeniden yapılandırmalısınız.
YAY
Ay'ın konumu, bilinç altınızı etkiliyor. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat gizli korkularınızı yenmelisiniz. Olayları kafanızda çok fazla büyütüyorsunuz. Detaylar üzerinde yoğunlaşabilir.
BOĞA
Bugün Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Sevdiğiniz kişi ile aranızda maddi konuların gündeme gelmesi aklınızı kurcalayabilir.
BAŞAK
Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız.Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gününüzdesiniz.
Düşüncelerinizi aktarırken kullandığınız yöntemler işe yarayacak.
OĞLAK
Ay, toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bugün, tavırlarınızda ve ilişkilerinizde inatçı bir tavır sergiliyorsunuz.
İsteklerinizde diretmeniz hedeflerinize belirginlik getirecek.
Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştireceksiniz.
İKİZLER
Bugün, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Ay'ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir. Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız.
TERAZİ
İç potansiyeliniz oldukça yüksek.
Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün, düşüncelerinizin aktifliği sayesinde bir çok problemin çözümünü bulacaksınız.
KOVA
Çözümlenmesi zor olan birçok işin sorumluluğunu almaktan çekinmemelisiniz. Kapasitenizin güçlü olduğunu çevrenize ispat etmelisiniz. Maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz.
YENGEÇ
Ay kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerlerken, duygusal konularınıza yoğun bir derinlik getiriyor. İlişkilerinizde istediğiniz güç arayışı bir türlü bitmiyor. Süregelen bir ilişkiniz varsa, o kişinin istekleri doğrultusunda hareket edeceksiniz.
AKREP
Duygusal romantik ve her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Karşı tarafın sizi yanlış anlamasından korkuyorsunuz. Siz zor işleri sevdiğiniz için, sorunlu konuları seçiyorsunuz.
BALIK
Yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz.
Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Ay, kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerliyor. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacaksınız.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.