REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Erdoğan: Mini etek, dekolteye karşı inançlı nesiller yetiştireceğiz

Erdoğan: Mini etek, dekolteye karşı inançlı nesiller yetiştireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Varsın onlar inadına dekolte inadına mini etek desinler. Biz TÜRGEV’le diğer vakıflarımızla inancına kültürüne sahip gençler üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da düzenlenen Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’nın (TÜRGEV) yurtları açılış törenine katıldı.
Erdoğan’ın açıklamasından satır başları şöyle:
‘TÜRGEV onlar için tehditti’
“TÜRGEV onlar için bir tehditti. Çünkü TÜRGEV, inancını, tarihini, kültürünü bilen, araştıran, sorgulayan, öğrenen, üreten şuurlu gençler yetiştirmek istiyor. Vatanına bağlı, milletine sevdalı gençler yetiştirmek istiyor. Bunu hazmedemediler.
“Gittiler, kendi ayaklarıyla o yapıya teslim oldular. Sen kendi ayağınla gidersen, o da seni hem kullanır hem de şantajını yapar. İşte günlerdir gazetelerde çarşaf çarşaf yayınlanıyor, görüyorsunuz yaşanan rezilliği. Biri diğerine montajlı, dublajlı kasetler veriyor, öteki ona biatını bildiriyor, arada birbirlerini tehdit, hakaret etmekten, alaya almaktan da geri durmuyorlar. Bu nasıl hastalıklı bir ilişkidir.
Fethullah Gülen’e yakalama kararı
“Buyrun şu anda Pensilvanya’nın ikinci yakalama emri çıktı. Beraber kontak kurdukları kişilerin yakalama emirleri çıkıyor. Ne oluyoruz, nereye gidiyor bu iş? Şimdi 17-25 Aralık’ın sırları ortaya çıkmaya başladı, görüyoruz.
“Türkiye’de kendilerine payandalık yapan, yol arkadaşlığı yapanlardan da boşuna medet ummasınlar. Millet asla onlara bu ülkenin kaderini teslim etmez, bu ülkenin yönetimini teslim etmez. Bunu böyle bilsinler.
Kadına şiddet
“Son günlerde kadına şiddet konusunda gelinen nokta bizler için gerçekten çok üzüntü verici. Özgecan kızımızla ilgili yaşanan yenilir yutulur değil. Bu bir vahşet ve bunların da yargıda karşılığının hem kısa sürede hem de en yüksek derecede verilmesi gerekiyor.
‘İnancımıza bağlı nesiller’
“Varsın onlar kendilerine icazetli şakirtler yetiştirsinler, inadına dekolte inadına mini etek diye feveran etsinler, biz TÜRGEV ile diğer vakıflarımızla derneklerimizle birlikte inancına tarihine bağlı nesiller düşünen tartışan gençler yetiştirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.