REKLAM ALANI

KHA HABERLER

TANFER KEMERLİ İZMİR AK PART'İDEN 2.BÖLGE ADAY ADAYI OLDU



Tanfer KAMERLİ AK Parti İzmirde 2.Bölge miletvekili oadayı başvurusunu gerçekleştirdi. Daha önce Belediye Başkan adayı olduğu partıden bu kez Milletvekilliği için muracat etti  dosyasını sunduktan sonra sosyal medya üzerinden düşünce ve kendisine destek verenlere teşrkkür mesajını yayınladı kendisine cıktığı yolda başarılar diliyorum .genç dinamik bir o kadarda faziletli .


Tanfer KAMERLİ AK Parti İzmirde 2.Bölge miletvekili oadayı başvurusunu gerçekleştirdi. Daha önce belediye başkan adayı olduğu partıden bu kez milletvekilliği için muracat etti  dosyasını sunduktan sonra sosyal medya üzerinden düşünce ve destek verenlere teşrkkür mesajını yayınladı kendisine cıktığı yolda başarılar diliyorum .


2023'e,Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru giderken, Devletimizin ve Partimizin açtığı yeni ufukların yeni hedeflerin vücud bulduğu 'Yeni Türkiye' kavramının hem fikri savunucusu hemde yakın takipçisi olma,olabilme iddiasıyla bu kutlu yürüyüşte bir nebze de olsa katkı koyabilme hayali ve hedefiyle Akparti İzmir 2.Bölge Milletvekili A.Adaylığı başvurumu yapmıs bulunmaktayım... Verdiğiniz destek ve ettiğiniz dualar için teşekkür ederim

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.