REKLAM ALANI

KHA HABERLER

İFTİHAR ETMEMİZ GEREKEN BİR ÜLKE VATANDAŞIYIZ



17 Ekim 2015 günü açılışı yapılacak olan Kıbrıs adasına içme suyu hattının, denizin altından ulaşması, dünyada bir ilk olması bakımından ülkemiz açısından müthiş bir gelilşmedir. Dünyada emsali görülmemiş önemli bir teknolojik başarıdır. Bu gelecekte Türkiye’nin daha nice başarılara ve ilklere imza atacağının da bir göstergesidir.
Gelişmiş bir ülke olmamızı istemeyen emperyalist güçler, bizleri geriletmek için ellerinden gelen het türlü fitneyi, fesatı alçaklığı yapmaya devam etmektedirler.
Son on yıla kadar hem teknolojik hem de sanayi alanındaki hegemonyalarının bitmiş olduğunu görmeleri, O’nları kahretmiştir.
Atak helikopteri ve Altay tankından sonra şimdi de yerli otomobil çalışmalarımızı nereden nereye gelindiğinin net ifadeleridir. Yerli otomobil en kısa sürede piyasaya sürülecektir. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın.
Savunma sanayisindeki dev projelerimizle dünya devleri arasında olmamız, efendileri kudurtma noktasına getirtmiştir.
Böl, parçala ve yönet taktiklerini devreye sokan bu güçler, ülkemizin bölünmesine ilişkin ciddi adımlar atmışlardır. Tüm terör örgütleri ile iletişim halindedirler. Teröristleri başımıza bela eden bu alçak düşmanlarımız, yerli işbirlikçileri vasıtasıyla ülkemizde taraftar oluşturma yöntemini de hayata sokmuşlardır. En çok güven duydukları PKK terör örgütü sert bir kayaya çarpmış ve geri adım atma zorunda kalmıştır. Bu kez kitlesel terör yaptırarak, bir kaos ortamı yaratmaya çalışmışlardır. Her gün kalleşçe saldırılar düzenleyen terör örgütleri onlarca hatta yüzlerce insanımızın katledilmelerine neden olmuşlardır.
Emperyalist güçlerin, bir taraftan ülkemiz içinde başlattığı kitlesel katliam eylemleri diğer taraftan Suriye de devam eden vahşetin içinde olmamız doğrultusundaki kışkırtma ve tahrikleri aralıksız devam etmektedir.
Bu kadar net ve açık olan bu gelişmeleri görmemek, körü körüne spor takımı tutar gibi parti tutma gafleti içinde olanları anlamak mümkün değildir. Sinan Çetin'in facebook ta yayınlanan " AK Parti hayranı değilim, Fakat karşı taraf o kadar karanlık ki Aydınlıkta durmayı tercih ediyorum." yazısına eklemede bulunan Halil İbrahim Ergün "Aklın yolu birdir. Zaman ideolojik kavgalara tutuşma zamanı değil. Zaman ülkenin bekası için düşmanlara karşı bir ve beraber olma zamanıdır" sözü çok yerinde ve çok doğru bir tesbittir. Bu doğru tesbit tüm ülkesini sevenlere rehber olmalıdır.
Ülkemizin üzerinde oynanan bu çirkin oyunları fark etmek zorundayız. Gelişen, güçlenen bir Türkiye’yi istemeyen bu ülke düşmanlarımıza karşı birlik olma zamanıdır. Bu çok ciddi ve çirkin olan gelişmelere karşı millet olarak el ele, gönül gönüle, tek yürek, tek vucut olmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi bütünleştirebilir isek emin olun ki dünyanın en saygın ülkeleri içinde yer alırız. Hiçbir güç bizim önümüzde duramaz.
Bu güçlü irademizden korkanlar, bugün dünyaya efendilik edenlerdir. Bu dünya efendileri bizim varlığımızla efendiliklerini kaybedeceklerdir. Korkulu rüyaları olan Türk devletinin gelişmesini engelleyeye çalışan bu düşmanlarımızın hevesleri kursaklarında kalacaktır.
Yüce Allah, ülkemizi bu alçaklardan korusun, yanlış algılayan kardeşlerimizi de hidayete eriştirsin. Doğru yolu bulmalarına yardım etsin. Ülkemizin yar ve yardımcısı olsun.
Saygılarımla.
İDRİS RTAKAYA / KHA

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.