REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Azay Quluyev ve TİKA-nın Baki Proqramının rahberi Mustafa Haşım Polat görüştüler.


Azerbaycan Cumhurbaşkanı yanında Sivil Toplum Kuruluşlarına Devlet Desteği Konseyi ve TİKA Mügavile imzaladəlar! Azerbaycan Cumurbaşkanı yanında Sivil Toplum Kuruluşlarına Devlet Destegi Konseyi ile Türkiye Emektaşlık,Koordinasiya Ajansı (TİKA) birge Bakude görüş ve toplanti keçirdiler.Görüşde Azerbaycan Cumhurbaşkanı yanında Sivil Toplum Kuruluşlarına Devlet Desteği Konseyinin rahberi millet vekili Azay Quluyev ve TİKA-nın Baki Proqramının rahberi Mustafa Haşım Polat arasında sivil konuşmalar oldu,onlar her iki kardeş Devletin resmleri arasında yapılan bu iş birliginin uğurla hayata geçeceginden konuşdular ve bağladiklari müqavileye imza atdılar. .
Azay Quluyev TİKA-nın Türkiyenin en önemli bir teşkilat olduğunu ve bu yönde iş birliginin fazla iyi niyyetle birge iş kurulmasından ve hayata keçirilmesinden .
konuşdu ve imza atdıkları bu mügavilenin her iki Devletin milli meraklarina uyğun olacağını söyledi. Sosiyal.elm.texnika ,informasiya telimi proqramlarında tecrubelerin keçmesi esasında emektaşlığın büyümesi ve genişlenmesi, proqramın esasını teşkil edir... Azay Quluyev çıxışında yalançı ve sahte ermeni soykırımı maselesine ve Avropa Parlamentinin bu sahte soykırımı tanimasına münasibet bildirmiş ve ermenilerin bu hareketini onların.Canakkale savaşında meğlubiyyetlerinin intikamı kimi söyledi... ..TİKA-nən Bakı Proqramının rahberi Mustafa Haşım Polat da Tüykiyeni soykırımda suçlayanların Türkiyenin tarihine dikkat etmelerini ve Türkiyenin nasil sivil, medeni bir Devlet olduğunu anlasınra diye Çanakkale zaferinden qururla bahs etdi.. ..Toplantının sonunda Mustafa Haşım Ve Azay Quluyev imza atdikları bu mügavilenin hayata keçmesi için tezlikle işçi gurupunun yaradılmasını soylediler. ...Roza Alikizi.... KHA.


ve ABYB-in Azerbaycan tamsilçisi

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.