REKLAM ALANI

KHA HABERLER

BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay Ağrı dan Aday Oldu

BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay Ak Parti Ağrı 1. Sıradan Milletvekili Adayı oldu.


İlk duygularını KHA ya açıklayan ATALAY İnşallah çok güzel şeyler olacak ağrıya olan vefa borcumuzu inşallah ödeyeceğiz  diye ifade etti

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) Genel Müdürü Abdullah Atalay Ak Parti Ağrı 1. Sıradan Milletvekili Adayı oldu.



Daha önce adaylığına ilişkin yapmış olduğu açıklamalarda  milletvekiliğe sıcak bakmayan  Atalay’ın, Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintilerinden sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talebi üzerine son dakikada adaylık başvurusunu yaptığı öğrenildi.



Atalay’ın Milletvekili seçilmesi ve Ak Parti'nin tekrar hükümeti kurması durumunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak enerji yönetiminin başına geçmesi bekleniyor.



Abdullah Atalay Kimdir?



1963 Yılında Ağrıda doğan Abdullah Atalay, ilk orta ve lise öğreniminiAğrı'da tamamladı. Atalay, 1990 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden Elektrik Mühendisi olarak mezun oldu.

1991 yılında Mardin'de Elektrik Mühendisi olarak göreve başlayan Abdullah Atalay, 1992 -2003 yılları arasında memleketi olan Ağrı'da Mühendis, Baş Mühendis, Şube Müdürü, Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra, Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş Genel Müdürü olarak atandı. Burada üç yıl görev yaptıktan sonra Tedaş Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. İki buçuk yıl süren TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) Genel Müdürlüğü görevine getirildi.  Atalay, BEDAŞ’ın özelleştirilmesinin ardından kurumda Genel Müdür olarak görevine devam ediyor.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.