REKLAM ALANI

KHA HABERLER

'Gönül kırıklıkları varsa bir kenara koyacağız'

Başbakan Yardımcısı Arınç, AK Parti milletvekili aday listesine ilişkin, "Genel merkezimizin yaptığı liste, hepimizin listesidir. Partimiz için çalışacağız. Gönül kırıklıkları varsa hepsini bir kenara koyacağız" dedi.

BURSA
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde partisinin Osmangazi ilçe teşkilatı tarafından AK Parti'ye hizmet etmiş kişiler için düzenlenen vefa yemeğinde yaptığı konuşmada, Vefa'yı İstanbul'da bir semtin adı olmaktan çıkarmak, yaşayan bir gerçek haline getirmek gerektiğini söyledi.
Gönlünü AK Parti'ye 14 Ağustos 2001'den beri kaptıran, sağa sola sapmadan, düşe kalka ama dosdoğru gidenlere saygısının sonsuz olduğunu dile getiren Arınç, "13 yıldır bütün başarılarımızın altıda kardeşlerimizin gayreti, alın teri, koşması, duası var. Ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.
Çeşitli tören ve etkinliklerde dua edileceği zaman hocalardan Türkçe ve kısa bir dua etmesini istediğini belirten Arınç, yemek duasının da kısa ve anlaşılır olması gerektiğini söyledi.
Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bütün yemek dualarında okunan bir ayet-i kerime var; 'Yiyiniz, içiniz ama israf etmeyiniz. Allah israf edenleri sevmez'. Allah bizi sevsin diye çabalıyoruz değil mi? Bir kalemin bile bizde hakkı vardır. Kağıdın bir tarafı doluysa arka tarafını çevirir onda çalışırdık. Şimdi Türkiye'deki israfı görüyorum. Eğer israfın önünü alabilseydik sizden vergi almaya gerek kalmazdı. 13 yıllık iktidarımızın her tarafı altın yazılarla başarıyla doludur ama israf konusunda karnemiz kırıktır. Allah israf edenleri sevmez."
"Unutmayanlar unutulmaz"
Arınç, AK Parti'nin on üç yıllık beraberliğinin her zaman başlarının dik olmasını sağladığını ifade ederek, şunları kaydetti:
"Bütün bu 13 yıl içinde küsmeden, kırılmadan, darılmadan, gönül koymadan, davam başarıya ulaşsın, ülkede iktidar olalım, güzel hizmetler yapalım, maddi manevi kalkınmamızı daha da geliştirelim düşüncesiyle gayret eden arkadaşlarımızın bu seçimlerde de büyük bir azim ve başarıyla sonuç ve netice alacağına inanıyorum. Aday listeleri, şunlar geldi, bunlar gitti... Bunlar konuşulabilir elbet, üzerine eleştiriler de getirilebilir. Onları kendi içimizde konuşuruz, onlar üzerindeki düşüncelerimizi aktarabiliriz. Artık listelerimiz kesinleşti ve bize göre genel merkezimizin yaptığı bu liste hepimizin listesidir, hepsi birbirinden kıymetlidir. Onlar için, onlar kadar partimiz için çalışacağız. Gönül kırıklıkları varsa hepsini bir kenara koyacağız."
Muhabir: Büşra Nur Özcan

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.