REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na: Koltuk tedarikçisi

devlet-bahçeli-20-haziran
MHP Genel Başkanı Bahçeli Twitter hesabından, “Birlikte hükümet kuralım, Başbakan sen ol” çağrısı yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na üstü kapalı “Acaba diyorum, koltuk tedarikçiliğine heveslenenler, mevki düşkünlüğüne kapılanlar hayat ve siyasetin hakkını layıkıyla verebilirler mi?” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Bahçeli Twitter hesabından, “Birlikte hükümet kuralım, Başbakan sen ol” çağrısı yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na göndermelerde bulundu.
Bahçeli Twitter hesabından şunları yazdı:
“Acaba diyorum, koltuk tedarikçiliğine heveslenenler, mevki düşkünlüğüne kapılanlar hayat ve siyasetin hakkını layıkıyla verebilirler mi?”
“Vehimli ve telaşlı bir ruh haliyle mezun olmadıkları koltuk ikramına meyledenler, sanıyorum hırslarına yenilenler, ilkeleri çoraklaşanlardır.”
“Koltuk bir amaç değil, vasıtadır. Ülküsüz bir koltuk, ilkesiz ve iradesiz bir duruş akıllıya deli, alime cahil, kahramana korkak demektir.”
“Gün aşırı taktik hamlelerle ön almaya çalışan çürük koltuk imalatçılarına önceliklerimizi tarihe bakarak öğrenmelerini tavsiye ederim.”
“Uyum, uzlaşma ve işbirliği temellenecekse evvela kırmızı plaka sevdasından kırmızı çizgilerin seviyesine gelinmesi şart ve mecburidir.”
Türkiye’nin yüzeye çıkması geçmiş 13 yılıyla yüzleşmesiyle mümkündür.”
Ne olmuştu?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye “Birlikte hükümet kuralım, Başbakan sen ol” önerisinde bulundu.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun teklifini, “Küçük hesap peşinde koşmuyoruz” diyerek reddetti. AK Parti’ye “şartlı evet” diyen Bahçeli, erken seçim için de 15 Kasım tarihini verdi.
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Bahçeli’nin bu açıklamalarını “Bugün Sayın Bahçeli’nin demeci var. Sayın Bahçeli kendisinin kabul etmeyeceğini ifade etmiş. Biz millete havale ediyoruz, millet takdir edecek” diye değerlendirdi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da, Kılıçdaroğlu’nun teklifiyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada “Bu öneri, siyasi rüşvet olarak tarihe geçecektir. Sayın Kılıçdaroğlu, siyaseten uygunsuz bir teklifte bulunmuştur” dedi.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.