REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Oğlu için başladı birinci oldu

Oğlu için başladı birinci oldu

OĞLUNUN dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu ile mücadelesine destek olmak için üniversite sınavına girip İzmir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümünü kazanan Zeynep Gülçin Utkan, okul birincisi oldu.

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirmesinin ardından 11 yıl devlet kurumlarında görev yapan Utkan, oğlu ile daha fazla ilgilenebilmek için çalışmayı bıraktı ve kendini okumaya adadı. Kitapların yeterli gelmediği noktada çocuk gelişimi üzerine eğitim alması gerektiğine karar veren Utkan, yeniden üniversite sınavlarına girdi. İki yıllık eğitimi boyunca sınıf arkadaşlarının bazen annesi, bazen arkadaşı olan Utkan, eşi İhsan Utkan ve oğlunun desteği ile ikinci üniversitesinden birincilikle mezun oldu.
 
Utkan, şimdiki hedefinin eğitimini 4 yıllık fakülte eğitimine tamamlayıp, bir anaokulu açmak olduğunu belirtti. Aldığı eğitimin kendisi ve oğlu Emre için büyük faydasını gördüğünü ifade eden Utkan, "Geçen sene teşekkür belgesi alan oğlum bu sene takdir belgesine layık bulundu. Benim ders çalışmam onu da motive etti. Dikkat bozukluğunu aşmakta şimdiden büyük yol kat etmiş durumdayız. 

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.