REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Yaşam koçu Uzm. Astrolog: Merel Karaca.YENGEÇ BURCU: 21.06--22.07 TEMMUZ AYI BURÇ YORUMUNUZ, OLUMLAMANIZ VE ESMANIZ

💖💖 YENGEÇ BURCU: 21.06--22.07 TEMMUZ AYI BURÇ YORUMUNUZ, OLUMLAMANIZ VE ESMANIZ💖💖💖
Sevgili Yengeçler, Doğum Günlerinizi kutluyor, Burcunuzun yıldızı ile parlamanızı diliyorum.... Sevgilerimle....!!!!
Sevdiği insanın verdiği huzurla, hayatını güzelleştirmesinden başka bir şey beklemeyen Sevgili Yengeçler, Temmuz ayında iletişim gücünüz bir hayli yüksek olacak. Duygu ve düşüncelerinizi aktarmak istediğiniz kişilere nokta atışları yapabileceksiniz.
Temmuz ayı, romantizmin ve tutkunun yoğun yaşanacağı bir dönem olacak sizler için. 16 Temmuz da burcunuzda meydana gelecek yeniay sayesinde, evlilik kararı almış, Sevgili Yengeç burçları için pozitif ve mükemmel bir zaman dilimi geçireceksiniz.
25 Temmuz da, Venüsün iletişim evinizi ziyaret etmesiyle birlikte, evinizde yakın akraba ve kardeşlerle ilgili bağlarınız güçlenecek. İlişkilerinizin sağlamlığıyla birlikte, kendinizi güvende hissedeceğiniz bir dönem olacak...
Ortaklı iş yapanlar için, 2 Temmuz da, yedinci evinizde oluşacak Dolunay, ortağınızla bağlantılı, ticari işleriniz adına önemli bir tamamlanma yaşıyacağınızı gösteriyor. Bu dönem ticaretle ilgili her ayrıntıyı önemle incelemelisiniz. Eğer işiniz ve ortağınız ile ilgili sıkıntılar yaşadıysanız, ayrılık kararı da verebilirsiniz.
9-24 Temmuz dönemi yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. Yapacağınız yeni başlangıçlar adına 16 Temmuz da burcunuzda gerçekleşecek Yeniay şanslı dönem oluşturacaktır.
Temmuz ayında, cildinize ve midenize özen göstermelisiniz. Diyet programına başlamak isteyenler için en uygun dönem 2-16 Temmuz. Bu dönemde mide, göğüs ve safrakesesi ameliyatlarından uzak durmanızda fayda var.
TEMMUZ AYI OLUMLAMANIZ: Her zaman sağduyulu hareket ederek, hakkımda hayırlı kararlar alıyorum.
ESMANIZ:
Bayanlar: Ya Hadi
Baylar: El Hadi
Günlük okuma sayınız: 20
Esmanızı Temmuz ayında düzenli okumanız sayesinde, doğru kararlar vererek, emin olma duygusu yaşayabilirsiniz....
Uzm. Astrolog: Merel Karaca.
Tel: 0 537 497 1007



Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.