REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Müge ANLI kimsesizlerin kimsesi olduğunu ispatlamaya devam ediyor…

Müge ANLI kimsesizlerin kimsesi  olduğunu ispatlamaya devam ediyor…
Bazen yersiz eleştirilere muhatap olan ANLI, kimsenin denemeye cesaret edemediği projeler ile ENGELLİ VATANDAŞLARA SUNDUĞU KATKILAR İLE VİCDAN SAHİPLERİNİN GÖNLÜNDE TAHT KURUYOR.
Geçtiğimiz hafta içinde TSD (Türkiye Sakatlar Derneği ) Sakarya Bölge Başkanı Sibel Özkal’ın Ağrı ve ilçelerinde yaptıkları hizmet,  pek çok masum ve kederli ailenin yüzünü güldürdü. Toplamda 43 adet engelli aracı, -bunların 5 adedi akülü olmak üzere-  ayrıca 1 tam donanımlı hasta yatağı, 3 adet şişme yatak,  5 adet açılır kapanır baston, onlarca mont, çizme; Eleşkirt, Patnos ve Ağrı’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.  ATV tatlı sert programı yapımcısı Müge Anlı’nın desteği ve koltuksuz başkan Sibel Özkal’ ın çabaları Eleşkirt belediye başkanı Sabahattin Sarı, Dadaş Sarı, Seyfettin Kahraman tarafından da takdire layık bulundu. 

Sponsorluğu Eleşkirt Belediyesi yaptı. Özkal’ a, makam aracı tahsis edildi; köy köy, ilçe ilçe ihtiyaç sahiplerine ulaşıldı. Bu sayede mağduriyetler giderildi. KHA (Kaya Haber Ajansı) Sabahattin Sarı (Eleşkirt Belediye Başkanı), Seyfettin Kahraman (Gerçek Yuva özel eğitim) tarafından Müge ANLI’ ya SUNULMAK ÜZERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ.  Özkal, Müge Anlı’ya ve kendisine sunulan plaketleri teslim alırken duygulu anlar yaşadı.  Koltuksuz başkan kendi elleri ile çocukları giydirerek insanlık dersi verdi. 


Herkesi Müge Anlı gibi duyarlı olmaya davet ediyor ve bu kanatsız meleklere asil görevlerinde daha pek çok üstün başarılar diliyorum.    
Saygılarımla,
                                                                 Zakir Kaya... / KHA / İZMİR

                                                                                                                                                                                                                 24.04.2016
                                                                                                                                                                                                                    ...
















Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.