REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Efsane Fenerli hayatını kaybetti!


Efsane Fenerli hayatını kaybetti!




Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Selçuk Yula hayatını kaybetti.


 
Efsane Fenerli hayatını kaybetti!

Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Selçuk Yula hayatını kaybetti.  Evinde rahatsızlığı belirtilen Selçuk Yula'nın kaldırıldığı hastenede yaşamını yitirdiği öğrenildi. 
HASTANEDEN DETAYLI AÇIKLAMA

Selçuk Yula'nın ölümüyle ilgili hastaneden açıklama yapıldı ve "Selçuk Yula'nın ölümüyle ilgili hastaneden açıklama yapıldı: "Sabah 06.30'da solunum sıkıntısıyla acil servise getirilen Sayın Yula, tüm yeniden canlandırma işlemlerine yanıt vermemiş ve saat 07.20'de hayatını kaybetmiştir" ifadeleri kullanıldı.
Ölüm haberini alanlar hastaneye akın etti.. Fenerbahçe formasıyla gelen bir kız ağlayarak hastaneye girdi. 53 yaşında vefat eden Selçuk Yula, spor yorumculuğu yapıyordu.



FENERBAHÇE'DE GOL KRALI OLDU
1959 yılında Ankara'da doğan milli futbolcu Selçuk Yula, Şekerspor'da başlayan futbol hayatına uzun yıllar Fenerbahçe'de devam etti. Fenerbahçe'den sonra Almanya'da Weiss Berlin, Sarıyer ve Galatasaray'da devam eden Selçuk Yula, Fenerbahçe forması giydiği 1981-1982 sezonunda 16 gol, 1982-1983 sezonunda ise 19 golle gol krallığı yaşadı. Selçuk Yula, futbola ara verdikten sonra Fenerbahçe'nin Erzurumspor ile oynadığı özel karşılaşmada jübile yaptı. 24 defa A Milli, 6 defa Ümit Milli ve 13 defa da U18 Milli Takım'da formasıyla oynayan Yula, A Milli Takım'da 4 gol kaydetti.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.