REKLAM ALANI

KHA HABERLER

GAZETECİ YAZAR MUHAMMET KARASUNUN KALEMİNDE AĞRI BALIKGÖLÜ''NDEN MUHTEŞEM KARELER.




GAZETECİ YAZAR MUHAMMET KARASUNUN KALEMİNDE AĞRI BALIKGÖLÜ''NDEN MUHTEŞEM KARELER.

1. Büyük Ağrı Buluşması Şenliği

Ağrı Valiliğinin koordinasyonu ile kentteki sivil toplum kuruluşları, belediyeler ve kaymakamlıklar tarafından “Büyük Ağrı Buluşması Şenliği” düzenlendi. Taşlıçay ilçe sınırlarında 30 Km uzaklıkta bulunan ve Türkiye’nin en yüksek rakımlı gölü...

Ağrı Valiliğinin koordinasyonu ile kentteki sivil toplum kuruluşları, belediyeler ve kaymakamlıklar tarafından “Büyük Ağrı Buluşması Şenliği” düzenlendi.
Taşlıçay ilçe sınırlarında 30 Km uzaklıkta bulunan ve Türkiye’nin en yüksek rakımlı gölü olan Balık Gölü’nde düzenlenen “Büyük Ağrı Buluşması” şenliğine yaklaşık 5.000 kişi katıldı.
Protokolden Şenliğe,Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, AK PARTİ Milletvekilleri Kerim Yıldız ve Fatma Salman, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı’da bulunan sivil toplum kuruluşlarının başkanları, ilçe belediye başkanları ve kaymakamlar, kurum müdürleri, Ağrı gazeteciler cemiyet başkanı ile vatandaşlar katıldı.
Ayrıca şenliğe, çok sayıda şehir dışında yaşayan Ağrı’lılar katıldı.şehir dışından gelen Bursa YILDIRIM aĞRILILAR DERNEĞİ,Gemlik ve kocaeli tuzla dernekleride festivaldeki yerlerini aldılar.
Sabah saatlerinde başlayan şenlik, Yöresel sanatçılarımızın verdiği konserler, Yöresel yemeklerimizi misafirlere servis edilmesi, Katılımcıların günün anlam ve önemini anlatan konuşmaları, Halk oyunları eşliğinde devam etti.
Şenliğe katılan vatandaşlar kurulan çadırlarda şölen eşliğinde güzel bir festival ile geçirdiklerini söyleyerek, Büyük Ağrı Buluşması’ şenliğinin geleneksel hale gelerek her yıl düzenlenmesini istediler.
Şenlik, vatandaşların toplu bir şekilde halay çekmesi ve tekne gezintisinin ardından sonlandırırdı.
...MUHAMMET KARASU...


1. ‘Büyük Ağrı Buluşması’ Festivali1. ‘Büyük Ağrı Buluşması’ Festivali1. ‘Büyük Ağrı Buluşması’ Festivali1. ‘Büyük Ağrı Buluşması’ Festivali1. ‘Büyük Ağrı Buluşması’ Festivali1. ‘Büyük Ağrı Buluşması’ Festivali1. ‘Büyük Ağrı Buluşması’ FestivaliAğrı haberleri1. ‘Büyük Ağrı Buluşması’ FestivaliAğrı haberleri1. ‘Büyük Ağrı Buluşması’ FestivaliAğrı haberleri

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.