REKLAM ALANI

KHA HABERLER

YILIN GAZETECİSİ ZAKİR KAYA SEÇİLDİ.



Bursa Ağrı İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği, Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılının kutlama programında birlik ve beraberlik gecesi şölen havasında geçti.  Geceye Ağrılı iş adamı ve Menemen Asarlık Derneği'nin başarılı başkanı Vahyettin Kaya katılımda bulundu ve İzmir'den Ağrılı sanatçı - bestekar Celal İnci, Perihan Demir ile katkıda bulundu. Ağrılılar Federasyonu genel sekreteri Cem Akagündüz ve Ağrı Federasyonu kültür başkanı Bahattin Arslan da hazır bulundu. Ankara' dan katılan tecrübeli gazeteci Sıddık Taştan, Osmangazi belediye meclisi üyesi Niyazi Teker dikkat çekti. Zakir Kaya Bütün Sivil İnisiyatifi Ege Bölge Koordinatörü, Eskiharman Ağrılılar Derneği ve Kaya net Grubu'nu temsilen Bursa' da hazır bulundu. Ege Web TV, Ege Serhat TV  için çekim de yapılan gecede, Ağrılı ünlü sanayici, iş adamı Ahmet Çeçen etkili bir konuşma ile gönülleri fethetti.


 


 Bursa'da yaşayan Ağrılılar birlik beraberlik adına düzenlenen gecenin tam anlamıyla hakkını verdi. Bursa ve ilçelerinden gelen Ağrılı hemşehrilerimiz salonu doldurdu. Geceye çok sayıda siyasi parti temsilcileri ve il başkanları katılırken hemşehri derneklerimiz ve değerli iş adamlarımız da geceyi şereflendirdiler.Bursa Ağrı İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ensar Seyhan, 
salonu dolduran hemşehrilerine şöyle seslendi
:

"Ağrılılar günün adamı değil, gönül adamıdır... Bu birlik ve beraberlik gecemizde bizleri yalnız bırakmadığınız için tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz." Seyhan sözlerine, Ağrılıların birlik ve beraberliğinin her şeyin üzerinde olduğunu, kırgınlıkların ve küskünlüklerin bir an evvel tamamen bitmesi gerektiğini, Ağrılılar derneği olarak üzerlerine ne görev düşüyorsa seve seve yapacaklarının bilinmesini istediğini ekleyerek devam etti. Başkan Seyhan, yurdumuzun çeşitli illerinden gelen misafir ve katılımcılara teşekkür etti.

Konser:

Ağrılı sanatçılar Muzaffer Bulut, Bahattin Arslan, Celal İnci, Perihan Demir ve pek çok yerel sanatçı ile davul zurna ekibi ve halay ile birlikte unutulmaz bir akşam yaşattılar.



Bursa'da yaşayan Ağrılılar birlik beraberlik adına düzenlenen gecenin tam anlamıyla hakkını verdi. Bursa ve ilçelerinden gelen Ağrılı hemşehrilerimizin yanısıra İstanbul, Ankara ve İzmir'den de pek çok Ağrılı etkinlikte hazır bulundu.

Plaket töreni yapıldı:
Yılın, alanlarında en başarılı isimlerine altı kategoride plaket takdim edildi. Plaket alan isimler: 

Sanayici, iş adamı Ahmet Çeçen "En iyi iş adamı" ödülünü alırken, coşkulu kalabalık tezahürat etti. Yaptığımız görüşmede, "Ağrı bizim şerefimiz haysiyetimizdir. Nerede olursa olsun katılım sağlarım."  diye açıklamada bulundu.
Mehmet Aydın: Yıldırım ilçesi kaymakamı, "Yılın bürokratı" ödülünü alırken, "Daha önce Ağrı vali yardımcılığı yaptığım Ağrılılardan bu ödülü almak ve Ahmet Çeçen dostum ile görüşmekten mutluluk duydum." şeklinde konuştu.

Yılın politikacısı: İsmail Hakkı Edebali' ye verildi.
 (Yıldırım  Belediye Başkanı)

Yılın gazetecisi ödülü: Kaya net Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Araştırmacı Gazeteci Zakir Kaya' ya verildi.

Yılın eğitmeni: Necat Dişçi. (Milli Eğitim Müd.)

Yılın hukukçusu: Aşkın Temel (Avukata derneğe yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi)


Yılın Yerel basın mensubu ödülü ise, Atila Adsay'a verildi.


Halil İbrahim KAYA
KHA

 

YENİ ASIR BU ŞEKİLDE GEÇTİ.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.