REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Altınordu gönüllerin şampiyonu

Altınordu gönüllerin şampiyonu

İSVİÇRE’de düzenlenen Swiss Cup’ın finalinde ev sahibi FC Zürih’e 2-0 yenilerek ikincilikle yetinen Altınordu U16 takımı, kupayı kazanamasa da gönüllerin şampiyonu olmayı başardı. Final sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Altınordulu orta saha oyuncusu Mutlu Aksu Doğan, organizasyonda "En iyi futbolcu" seçilerek teselli buldu. Birbirinden zorlu rakipleri geçerek şampiyonluğu son anda kaçıran İzmir ekibi, futbolseverlerden bol bol alkış aldı.

Futbol Direktörü Murat Dizdar, altyapılarıyla gurur duyduklarını belirterek, "Bizim için skor değil, futbol seviyemizi Avrupa’ya göstermek çok daha önemli. Hedefimiz 2 yıl sonra transfer yapmadan yolumuza devam etmek. 3-4 yıla kadar Avrupa’da ses getiren bir takım olmak istiyoruz. Bunlar emeklerimizin doğal sonucu. Aynı yolda yürüdükçe üst yapılarda da aynı başarıları yakalayacağız. Bu bir hayal değil. Avrupa kulüpleri bunu yapıyorsa, biz de yaparız" dedi.
 
Devleri eledi
ALTINORDU U16 takımı Swiss Cup’ta birbirinden ünlü Avrupa devlerinin altyapı takımlarını saf dışı bıraktı. Kırmızı-lacivertliler, İngiltere’den Manchester City ile 1-1, Almanya’dan Werder Bremen ile golsüz berabere kaldıktan sonra İsviçre temsilcileri FC Aarau’yu ve ST Gallen’i 2-1, Team Vorarlberg’i ise 2-0 yenerek 11 puanla grubundan lider çıktı. Altınordu, yarı finalde Alman ekibi Stuttgart’ı da 2-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Finalde gülen taraf ise 2-0’lık sonuçla Zürih oldu.
Gökhan sevinci
PTT 1. Lig’deki ilk maçında pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda Samsunspor’u konuk etmeye hazırlanan Altınordu’da sol bek Gökhan Yılmaz’ın sakatlığının ciddi olmaması teknik heyeti sevindirdi. Kasığındaki ağrılar nedeniyle Menemen Belediyespor’la oynanan hazırlık maçında riske edilmeyen Gökhan’ın yapılan kontrollerinde bir soruna rastlanmadığı, 24 yaşındaki savunmacının takımla birlikte çalışmalara katılacağı bildirildi.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.