REKLAM ALANI

KHA HABERLER

ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI ZİRVE YAPTI


   Kar topu oynayanlar arasında meydana gelen kavgada ölen gazetecinin ölümünden Erdoğan sorumlu tutuluyor.
Karı koca arasındaki kavdadan Erdoğan sorumlu tutuluyor.
Futbol maçlarında taraftarların kavgasından Erdoğan sorumlu tutuluyor.
Doğal afetlerden Erdoğan sorumlu tutuluyor.
İŞID’ın eylemlerinden Erdoğan sorumlu tutuluyor.
PKK’nın eğlemlerinden Erdoğan sorumlu tutuluyor.
Mitinglerde patlatılan bombalardan Erdoğan sorumlu tutuluyor.
Kumarcıların, Mafyacıların kavgasından Erdoğan sorumlu tutuluyor.
Suriye savaşından Erdoğan sorumlu tutuluyor.
Libya, Mısır, Yemen, Afganistan, Pakistan’daki savaşlarından Erdoğan sorumlu tutuluyor.
Hükümet kurulamıyor Erdoğan sorumlu tutuluyor.
Seçim için şartlar oluşuyor, Erdoğan sorumlu tutuluyor.
PKK ülkeyi yakıp yıkıyor, TSK müdahale ediyor, Erdoğan sorumlu tutuluyor.
SEN NEYMİŞSİN BEE ABİ…
Yani Ülkemizde ve Dünyada olup biten ne kadar olumsuzluk varsa Erdoğan’dan kaynaklandığına inanan bir çok geri zekalı siyasilerimiz ve onların yardakçıları vardır.
Ne diyelim? ERDOĞAN KADAR TAŞ DÜŞSÜN BAŞINIZA…
             Çirkin üslüplarını değiştirmeyen CHP’nin Haluk Koç'u ve Altan Altay'ı gibi sözcüleri düşman başına…  Bu kadar olumsuz ve itici insanlardan Allah CHP yi korusun. Ağızlarına sakız ettikleri kaçak saray ve Erdoğan düşmanlığına zirve yaptırmışlardır. MHP’nin Öktay Vural'ı da bunlardan geri kalır mı? MHP’lilere de duam, bu olumsuz ve itici insandan kurtulmaları… Bir de bunlar bu ülkeyi yönetmeye adaydırlar. Allah bu ülkeyi bu felaketlerden korusun.
               Ülkemiz bir yandan uluslararası terör örgütleri ile savaşırrkan, diğer yandan, kendine muhalefet diyen bu gudubelerle uğraşıyor. ABD, İSRAİL, SURİYE, MISIR, İNGİLTERE, ERMENİSTAN ve daha niceleri Erdoğan’a düşmandırlar. PKK, İŞID, FETOŞ, DHKPC ve l uzantıları ülkemizi bir iç savaşa sokmaya çalışmaktadırlar. Yerli işbirlikçileri de görevlerini eksiksiz yapmaktadırlar. Her gün kurulan kahpece tuzaklarda Mehmetciklerimiz şehit olmaktadırlar. Bu kahpelikler mutlaka sona erecektir. Devletimiz bu şer odaklarını yok edebilecek kuvvet ve kudrettedir.
                Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm emperyalist güçlerin korkulu rüyasıdır. Yerli işbirlikçileri, her gün Erdoğan düşmanlığını körükleyerek, Ülkenin yıkılması pahasına Erdoğanın yok edilmesini planlanmaktadır.
Erdoğan, Hak'ın ve Halkın desteği ile bu ihanet çetelerinin hakkından gelmektedir. Allah dünya lideri olan Erdoğan’ın yardımcısı olsun. Düşmanlık eden yerli işbirlikçilerine de akıl ve fikir ihsan etsin.
Ülkemiz tüm şer güçler tarafından muhassara altına alınmıştır. Şer odakları ne yaparsa yapsın Allahın izniyle devletimiz bunların icabına bakacaktır. Benim okurlarımdan ricam, içinde bulunduğumuz bu olumsuz tabloyu her yönüyle değerlendirip, ülkeyi yönetecekleri tesbit ederken ÜLKEMİZİN ÇIKARLARINI BİRİNCİ SIRADA TUTUN.
Saygılarımla…


İDRİS ORTAKAYA

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.