REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Türkiye Belarus Ümit Milli Takım maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Belarus Ümit Milli Takım maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Avrupa U21 Şampiyonası Eleme Grubu'nda bu akşam Ümit Milli Takımımız Belarus ile karşı karşıya geliyor. 21 Yaş Altı 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Ümit Milli Futbol Takımı bu akşam grubundaki 6. maçta Belarus ile karşılaşacak. Peki Türkiye Belarus U21 maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Ümit Milli Futbol Takımı, 21 Yaş Altı 2017 Avrupa Şampiyonası 8. Eleme Grubu'nda buakşam Belarus ile karşı karşıya gelecek. Osmanlı Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat19.30'da başlayacak. Türkiye grubunda oynadığı 5 maçta topladığı 6 puanla 5 takım arasında 4. sırada bulunuyor. Millilerde son oynanan ve 1-0 kaybedilen Kıbrıs Rum Kesimi maçı sonrasında kadroda değişikliklere gidildi. Sakatlıkları bulunan Emre Kılınç ve Berkay Özcan ile Kıbrıs Rum Kesimi maçında kırmızı kart gören Hakan Çinemre, Enver Cenk Şahin ve Ertuğrul Ersoy kamptan ayrılmıştı.  bu akşam yapılacak maçtan önce de A Milli Takım kampında bulunan Salih Uçan, İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder, Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilmişti.
Türkiye Belarus Ümit Milli Takım maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Türkiye Belarus Ümit Milli Takım maçı bu akşam saat 19:30'da başlayacak. MücadeleTV 8 kanalından canlı olarak yayınlanacak
Ümit Milli Futbol Takımı'na iki takviye
Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna Savaş Polat ve Furkan Emre Ünver dahil edildi. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, savunma oyuncularıFenerbahçe'den Savaş Polat ve Bursaspor'dan Furkan Emre Ünver'in milli takım kampına katıldığı bildirildi. Ümit milliler, 21 Yaş Altı 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 8. Grup'taki altıncı maçında, 6 Eylül Salı günü Ankara'da Belarus ile karşı karşıya gelecek. 

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.