REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Başbakan: Doğacak Torunumun Adı Ali Olacak


Başbakan: Doğacak Torunumun Adı Ali Olacak


Erdoğan, katıldığı Muharrem Ayı iftarında, " Benim bir kayınbiraderimin Hasan diğerinin adı Hüseyin. Şimdi bir torunum geliyor ismi Ali olacak." dedi

Haber: Başbakan: Doğacak Torunumun Adı Ali Olacak
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Uzlaşı ve Toplumsal Kalkınma Vakfı'nın ATO Congresium'daki Muharrem ayı iftarında doğacak torununun ismini açıkladı.
"TORUNUMUN ADI ALİ OLACAK"
Erdoğan,"Kerbela'dan ve Hz. Hüseyin'in şahadetinden kimse tefrika çıkaramaz. H. Hüseyin hepimizin şehidi hepimizin kahramanıdır. Benim bir kayınbiraderim Hasan bir diğer kayınbiraderim Hüseyin… Şimdi bir torunum geliyor isminin bir tanesi Ali olacak." dedi.
"KERBELA BİZE VERİLMİŞ KARDEŞLİK DERSİDİR"
Birileri üzerinde bomba yerleştirip içlerinde çocukların, kadınların olduğu camilerde bombaları patlatıyor. Bunu yapanlar kendilerini ister Şii, ister Sünni desin ibadet eden insanları katletmek meşru görülebilir mi? Biz hangi coğrafyada, hangi ülkede olursa olsun yeni kerbelalar yaşamak istemiyoruz. Camilerde bombaların patladığını duyduğumuzda kollarımızın yana düşüyor, o zaman dertleniyoruz.
Kerbela bizim için kendisine müslüman diyen herkes için tarihimizdeki en acı derstir. Kerbela zulme direniş dersidir. Kerbela bize kanla verilmiş kardeşlik dersidir.
Haberler.com




Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.