REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Bornova'da Alacaklı Dehşeti: 1 Ölü!


Bornova'da Alacaklı Dehşeti: 1 Ölü!



İzmir’in Bornova ilçesinde 31 yaşındaki A.A., iddialara göre kendisine yüklü miktarda borcu olan 28 yaşındaki İbrahim Birlik’i 40 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Olay bu akşam saat 19:00 sıralarında Egemenlik Mahallesi Nakliyeciler Sitesi 6108/1 Sokak üzerindeki çay ocağında meydana geldi. İddialara göre A.A., İbrahim Birlik’e 750 bin TL borç para verdi. Daha sonra verdiği borcu geri ödemesi hakkında konuşmak için İbrahim Birlik’i işletmecisi olduğu çay ocağına çağıran A.A., verdiği borcu geri istedi.
Konuşmanın tartışmaya ve ardından da kavgaya dönüşmesi üzerine sinirlerine hakim olamayan çay ocağı işletmecisi A.A. İbrahim Birlik’i tam 40 yerinden bıçakladı. A.A. ardından polisi arayarak teslim oldu.
Olay yerine gelen polis ekipleri A.A.’yı göz altına alırken, yapılan kontrollerde İbrahim Birlik’in 40 bıçak darbesi aldığını ve olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Birlik’in naaşı İzmir Adli Tıp Morgu’na kaldırılırken, emniyetteki işlemlerinin ardından A.A.'nın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.