REKLAM ALANI

KHA HABERLER

ECZACI KADIN KOLLARI BAŞKANIN DAN GENÇE HAZIMSIZLIK İLACI AL TAVSİYESİ

ECZACI  KADIN KOLLARI BAŞKANI'NDAN GENÇ'E HAZIMSIZLIK İLACI AL TAVSİYESİ


AK Parti İzmir Kadın Kolları, Japonya Milli günü resepsiyonunda Emine Erdoğan’ın konuşma yapmasına tepki gösteren CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’i CHP İzmir İl Başkanlığı önünde protesto etti ve istifaya çağırdı.
YUSUF TOMRUK HABER İNE GÖRE
Şair Eşref Bulvarı’ndaki CHP İl Merkezi önünde toplanan yaklaşık 1000 kadar AK Partili kadın ellerinde Pankart ve sloganlarla Kamer Genç’i protesto etti.

CHP İl Binası kapısı önünde gerçekleşen eylem nedeniyle yol da kısa süreliğine trafiğe kapandı



‘Edep yahu’, ‘Ağız ishali Kamer Genç’ , ‘Edep ve şeref yoksunu’  pankartları, ‘Meclis’te edepsiz istemiyoruz’, ‘Edep yahu’, ‘Onurlu ol istifa et’  ve ‘Kamer Genç istifa’ sloganlarıyla yaklaşık bir saat eylem yapan AK Partili kadınlar, kendilerini getiren servislerle geri döndüler. Kadınların ağırlıklı olarak Bornova teşkilatları mensubu oldukları öğrenildi.



CHP’NİN GEREĞİNİ YAPMASINI BEKLİYORUZ
AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak şunları söyledi: 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nü anarken 26 Kasım günü Japonya büyük elçiliğinde Türkiye Cumhuriyeti adına söz verilen saygıdeğer hanım efendi Emine Erdoğan’ın konuşması esnasında  kendisine CHP Milletvekili şahıs tarafından sözlü taciz yapılmıştır. Bu şahsı şiddetle kınıyoruz. Bu hakareti saygı değer hanımefendi Erdoğan üzerinden tüm kadınlara yapılmış olarak kabul ediyoruz. Her noktada Atatürk’ümüzü kullanan bu zihniyet ve temsilcisi kadınımızı önemseyen Atatürk’ünde kemiklerini sızlatmıştır. Ahlak erozyonuna uğramış bu şahsı barındıran CHP’nin gereğini yapmasını beklemekteyiz. CHP zihniyeti kendine özgü vizyonunda kişileri çatısı altında barındırmaktadır. Kadın hakları konusunda mangalda kül bırakmayan bu zihniyet ve erkek doğmuş ama adam olamamış vekilini kınıyor ve özür dilemesini bekliyoruz” dedi.

‘HAZIMSIZLIK İLACI ALIN!’
 ‘Sayın Emine Erdoğan’ın vasfı gayet açıktır’ diyen Kızılırmak, “Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın eşidir ve kadın hakları konusunda üstün gayret ve çalışmaları vardır.Ayrıca davetin onur konuğudur Biz o şahsa soruyoruz senin vasfın nedir? Vekil olmak demek Başbakan eşine hakaret etmek midir? Ayrıca bugüne kadar STK ve sosyal demokrat hareketteki kadınlarımızın sessizliği bizi düşündürmektedir. Ayrımcılık ve bölücülük yapanlar bellidir. Biz “Benim kadınım iyi senin kadının kötü” anlayışına karşıyız. Biz kadınlar saygı ve sevgiyi hak ediyoruz. Her kesimden saygı bekliyoruz. Son sözümüz  “Erkekseniz öfkenize engel olun size göre farklı olan kadınların böyle yerlerde olmasını hazmedemiyorsanız hazımsızlık ilacı alın” diye konuştu.



CHP’DEN CENTİLMENLİK ÖRNEĞİ 
AK Partili Kadınların eylemi CHP İl Örgütü tarafından büyük bir olgunlukla karşılandı. Yetkililer eylem başlamadan önce ‘İsterseniz açıklamanızı toplantı salonunda yapabilirsiniz’ teklifinde bulundu. CHP İl Örgütü ayrıca AK Partili Kadınlara çay ikram etti. AK Partili Kadınlar öneriyi de çayı da reddetti.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.