REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Dehşete düşüren ölüm!

Dehşete düşüren ölüm!

Poz vermek istedi canından oldu

Hatay'da feci ölüm, POz vermek isterken canından oldu,Hatay'ın İskenderun ilçesinde tren istasyonunda bir vagonun üzerinde fotoğraf çektirmek isteyen genç yüksek gelirim hattına kapılarak arkadaşlarının gözleri önünde feci şekilde can verdi.Alınan bilgile göre, olay İskenderun Tren İstasyonu içerisinde meydana geldi. Pazar gününü arkadaşlarıyla birlikte geçiren K.G. (15) tren istasyonunda bir vagonun üzerine çıkarak arkadaşlarının objektifine poz vermek istedi.
Yüksek gerilim hattını fark etmeyen K.G. akıma kapılarak arkadaşlarının gözleri önünde feci şekilde can verdi. Patlama sesi ve dumanların yükselmesiyle ne olduğunu anlamaya çalışan K.G. 'nin arkadaşları bağırışarak yardım istediler. Yüksek gerilim hattına kapılarak feci şekilde can veren K.G. 'nin cesedi itfaiye ekiplerinin yardımı ile vagonun üzerinden indirilebildi. K.G. 'nin vagon üzerinde fotoğrafını çekmek isterken ölümüne şahit olan arkadaşları ise sinir krizleri geçirdiler.

Polis olay yerinde yaptığı incelemenin ardından K.G. 'nin cenazesini İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Yıldırımtepe Mahallesinde oturduğu ve lise öğrencisi olduğu öğrenilen K.G. 'nin ölümü ile ilgili polis soruşturma başlattı.
İHA

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.