REKLAM ALANI

KHA HABERLER

KONAK BELEDİYE BAŞKANI HAKAN TARTAN IN ACI GÜNÜ

KONAK BELEDİYE BAŞKANI HAKAN TARTAN IN ACI GÜNÜ


Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın babası Fikret Tartan toprağa verildi.


Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın babası Fikret Tartan toprağa verildi. Önceki gün yaşamını yitiren İzmir Devlet Tiyatrosu (İZDT) sanatçısı Fikret Tartan İDT Konak Sahnesi’nde düzenlenen devlet töreni ve Karşıyaka Beşikçioğlu Camii’nde kılınan öğle namazını takiben Doğançay Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. 
 
İzmir Devlet Tiyatrosu’nda yapılan törene kardeşlerinin kolları arasında gelen Fikret Tartan’ın eşi Melek Tartan’ın ayakta durmakta zorlandığı gözlendi. Fikret Tartan gibi kendisi de tiyatro sanatçısı olan Melek Tartan ve aile üyelerinin yanı sıra törene Bosna-Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak, İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Konak Kaymakamı Ahmet Önal, İzmir Devlet Tiyatrosu sanatçıları, siyasetçiler, iş adamları ve sevenleri katıldı.
 
Fikret Tartan’ı son yolculuğuna uğurlamanın üzüntüsünü yaşayan Melek Tartan gözyaşları içinde sevgisini dile getirdi. Melek Tartan, “Bana doğru yolu gösteren her şeyi sorduğum eşimdi. İyi bir devlet tiyatrocusuydu. Onu çok seviyorum, onu çok özleyeceğim” dedi.
 
Babasının naaşı başında saygı duruşunda bulunan Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan da, “Dürüst, namuslu ve ilkeli olmayı ondan öğrendim. Son anına kadar üretmeye çalıştı, 76 yıllık ömründe kötülük yaptığı ve kırdığı hiç kimseyi hatırlamıyorum.” dedi
 
 KAYA net GRUBU Ailesi Olarak Merhuma
 Allah'tan Rahmet Sayın Konak Belediye Başkanı Dr.HAKAN TARTAN
 ve Ailesine Baş Sağlığı Diliyoruz.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.