REKLAM ALANI

KHA HABERLER

ABYB GENEL BAŞKANI SOSYAL SİTESİNDE BİRLİK ÜYELERİNE ÇAĞRI YAPTI




Basınımızın çok değerli temsilcileri.
Anadolu Basın Yayın Birliğimizin 26 Ağustos(Yarın ) önemli bir toplantısı var.İzmirdeki ABYB oluşumlarında söz sahibi olacak kişilerin tesbiti için,İSTİŞARE HEYETİMİZ oluşacak.Bu istişare heyeti ortak bir karar aldığında, ikinci bir heyet son karar mercii olacak ve görüşlerini Genel Merkeze bildirecek.
Genel merkezimiz bu son kararı değerlendirecek ve kararını verecek.Ortak akılla yolumuza devam edeceğiz inşaallah.
İzmiri önemsiyorum. İzmir, Basın Yayında da kendi temsilcisini belirleyecek.Biz yola çıkarken partilerüstü bir tutum içinde olmak için yola çıktık.Halkın gözü kulağı olan Basın Yayın görevini yaparken, objektif olmak zorundadır.Bu ilkeden hareket eden bir Basın mensubu,partizanlıkla ,ırkçılıkla,mezhepçilikle şu veya bu akımlarla yapacağı göreve yön vermez. Vermemeli. Objektifliğini kaybeden Basın Yayın, önce kendine zarar vermiş olur.
Onun için bugünden diyorum ki:
Yarın önemli bir gün.İzmirde, Basın ve yayın camiası için oluşturulacak heyette her düşüncenin insanı olsun isterim.Hiç kimseyi sağcı solcu ,sucu ,bucu diye ayırım yapmaya hakkımız yok.
Birlikteliğimiz mesleğimizin geleceği için olmalı.
Hep beraber bu yolda neler yapabiliriz?
Nasıl bir yol izlemeliyiz?
Kendimizi geleceğe nasıl taşırız?
Sorularının cevabını bulmak için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.
ABYB için önemli bir gün,önemli bir toplantı,İzmir için önemli bir gün önemli bir toplantı olacak olan yarınki toplantımızda, bütün düşüncelere saygı duyan , yoluna sadece kendi mesleği adına devam edeceğine inanan, herkesi bu toplantımızda görmek istiyorum.
İnsanız ve değerlerimiz var. Bu değerlerimizi korumak hepimizin hakkı.Ortak değerlerde buluşmak kaynaşmak için,mesleğimiz adına kendimizi aşan bir yapı ile birlik ve beraberlik içinde güzel şeylere imza atmamız için,İzmirimiz için, gelin elinizi bu taşın altına koyun diyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle yarın yapılacak İSTİŞARE TOPLANTISI'na tüm Basın Mensubu arkadaşlarımızı ve ABYB gönül vermiş dostlarımızı bekliyor,neticenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.

SALİH ERGÜL
ANADOLU BASIN YAYIN BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI



BU YAZISI İLE KİMLERE MESAJ VERDİ? YAKINDA
Kıssadan hisse:
Adamın biri evlenmiş.Hanımıyla at arabasına binip tarlaya giderken,at huysuzluk yapmış.Sonunda atı ikaz etmiş "Bak birrrrrrr" demiş.Biraz daha yol almışlar,at yine huysuzlanmış."Bak ikiiiiiii" demiş. Tekrar yola devam ederken yine huysuzlanınca,"Üçççççççççççç" demiş ve çekmiş silahını atı alnından vurmuş.
Hanımıyla zaman içinde bir uyumsuzluk yaşamış ve "Bak hanım birrr" demiş. Ondan sonra hanımı bir daha iki dedirttirmemiş.Üç' te başına ne geleceğini biliyormuş çünkü.
Bazılarına "Birrrrrr" dedik."İkii" dedik. Sıra "Üç" demeye geldi.
Anlayana sivri sinek saz,anlamayana davul zurna az.

Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.