REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Başbakan Erdoğan İzmir Gündoğdu Mitingi

Başbakan Erdoğan İzmir Gündoğdu Mitingi

Başbakan Erdoğan cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında halka hitap ediyor...


Başbakan Erdoğan ın açıklamalarından satırbaşları:

- Paralel yapıyla mücadelemizin sebebi, ulusal güvenliği tehdit eden tüm unsurlarla mücadeledir.

- İnlerine girdik, şimdi şovmenler ecel terleri döküyor. Daha işin başındayız, çok şey çıkacak, siz seyredin. Bunların sadece 'Allah bir' dediğine inanın bunun dışında dedikleri her şey yalan. Herkesi dinlemiş kaydetmişler.

- Şimdi utanmadan çıkmışlar 'biz haram yemedik' diyorlar. Kardeşlerim bunlar haramı hamuduyla götürdüler. Paralel yargıdakiler 'senin şu işini çözeriz ancak şunu vereceksin, şuraya şunu yapacaksın'. İş adamlarına aynı şekilde 'senin şu işini görürüz ama şunu şuraya vereceksin' diyerek iş adamlarının hepsi bir korku kumpası içerisine girdi.



Siz daha ne yiyeceksiniz, en büyük haramı yemişsiniz, kul hakkına girmişsiniz, vatanınıza, ülkenize, milletinize ihanet etmişsiniz. İnsanların mahremine, yatak odalarına kadar girmişsiniz, şantaj yapmışsınız.

- Kılıçdaroğlu, kaset genel başkanı işte böyle oldu. Baykal'a kumpası kurdular. Bunda yalan çok dürüstlük yok. Bu monşer aday CHP'nin, MHP'nin değil Pensilvanya'nın, uluslararası güçlerin adayıdır. Bu adam ithaldir.

- İstiklal Marşı için 'Herhalde Çanakkale Şehitleri şiirinden' diyor, 3-5 yaşında çocuklarımız İstiklal Marşı'nı gümbür gümbür okuyor. CHP'li, MHP'li kardeşlerime sesleniyorum böyle bir adamın peşinden nasıl gideceksiniz? Daha Milli Marşı bilmiyor. İzmir, bu monşer, ithal adaya, kendi ülkesinin milli marşını dahi tanamayan bu adama inşallah aldanmayacak
.


Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.