REKLAM ALANI

KHA HABERLER

Özen Kızılırmak: "...Yeni Türkiye İçin Milat Olacak."


İzmir Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak: "Türkiye İlk Kez Cumhurbaşkanını Seçecek... 10 Ağustos Yeni Türkiye İçin Milat Olacak.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Olacak Allah' ın İzniyle..." dedi.





Teşkilatın çok istekli ve başbakana sevgi dolu oluşu, fedakarlıkları, sandıklarda kadınların var olması... Her şeye rağmen sahadan çekilmeyerek, azimle çalışmaları sürdürmelerinde de önemli rol oynayan, İzmir' in Ak Parti kadın kolları başkanı;
Azimli, tutarlı, hanımefendiliği ile herkesin takdirini kazanan Kızılırmak; aynı zamanda güçlü kişiliği ile her zaman olaylara yerinde hamlelerle savaşçı ruhunu da kanıtlayan, güçlü anadolu kadını; hasta yatağında bile cumhurbaşkanı seçim çalışmalarını ve ak kadınları sosyal sitesinden takip edip orkestra yönetir gibi  yönetiyor. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının takipçisi olacağımı ifade ediyorum.

Özen Kızılırmak kimdir?

Bornova doğumlu, Makedon göçmeni aile mensubu, evli, 2 çocuk annesi, eczacı... 12 yıldır İzmir Ak Parti  
 teşkilatında çeşitli kademelerde ilçe kadın kolları bşk.  2 dönem Bornova belediye meclis üyeliği, 
grup başkan vekilliği, 2007 milletvekili adayı, il başkanlığı görevlerinin yanı sıra; bir Ak Parti sevdalısı. Eczacılıkla birlikte eşinin ve ailesinin desteği ile verilen görevlerin hakkını veren, gerçek bir anne. 
                                                                       ...Zakir KAYA...







Hiç yorum yok

hakaret içeren ve alâkasız yorumlar yayınlanmayacaktır. Hukuki sorumluluk yorum sahibine aittir.